Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gayevi su normalni, a pederi opasni jer imaju zlu ćud
Josip Radeljak tvrdi da ga ucjenjuje novinarski gay lobi koji ga pritom pokušava i drogirati

"Gayevi su normalni, a pederi opasni jer imaju zlu ćud"

PIŠE: Katarina Hrgović

Prije sinoć održane premijere filma "Vjerujem u anđele" na kojoj se skupila krema hrvatskog jet seta, glavna zvijezda ovog filma u režiji Nikše Sviličića, glumica Dolores Lambaša, sazvala je novinarsku konferenciju kako bi se zajedno sa Dikanom još jednom okomila na novinare zahvaljujući kojima je Dolores od marginalne glumice postala top tema svih hrvatskih časopisa, bez iznimke. 

"Svi jako dobro znamo što vas zapravo zanima, a to je moj emocionalni odnos koji traje protekla tri mjeseca. Josipu i meni, mom mužu i meni, je jako lijepo. Mi i dalje papamo smokvice, dobro živimo, putujemo. Nikad u životu nisam bila sretnija, mada to mnoge muči i mada to mnogima smeta", rekla je glumica pokrenuvši tako lavinu nagađanja o tome jesu li ona i vremešni Radeljak u posljednja tri mjeseca ozakonili svoju vezu. 
 
 
"Samo ću reć da volim svoju ženu i živim svoj normalni život. Slike koje su izišle danas sramne su, vrijeđaju moj družicu, moju dragu Dolores. Ja je zaista volim", rekao okupljenim novinarima 67-godišnji Dikan, a s njima je podijelio i jednu tajnu. "Ako vi ne znate, ja kradem kokoške po noći kad nemam što raditi po obližnjim vrtovima".
 
"Možda niste pratili jer smeće ne čitate, jednako kao ja, u zadnjih mjesec dana gospodo, sedam naslovnih stranica, znači svaku sedmicu po jedna, sedam, molim vas da snimite ovo. Čemu sedam stranica meni običnom čovjeku koji imam ambicije samo da volim svoju ženu, sedam stranica, svaku sedmicu po jedna, u zadnjih mjesec dana", rekao je Dikan zaključivši tako da jedan mjesec ima čak sedam tjedana. 
 
Ova je pressica navodno organizirana bez znanja Nikše Sviličića što je bila kap koja je prelila čašu njegovog strpljenja i razumijevanja po pitanju Dolores Lambaše koja u njegove iduće projekte, ako je vjerovati glasinama, nosom neće proviriti.
 
Dikan se ovim putem još jednom okomio i na tjednik Arenu čije novinare i urednika, Vedrana Strukara, optužuje za ucjene, iznudu novca i pokušaj drogiranja. "Vidim da je ovdje od ovoga nastranog terorista naše stvarnosti danas Vedrana Strukara, ubačena je upravo Arena koja je pljuvački list i mislim da je bi joj bolje ime bilo, predložit ću to mome prijatelju Paviću, da umjesto da se zove Arena, da se zove Gayparada", izjavio je Radeljak. 
 
"To je prljava igra gay lobija koji danas upravlja i vašim redakcijama. E sad ću vam reći što nisam rekao nikom. Radi se o reketu. Gospodo, ovaj čovjek i njegovi nalogodavci traže od mene novce. On je meni nudio drogu! Jeste čuli dobro? On je meni nudio drogu, naravno krivoj osobi, jer ja drogu ne upotrebljavam. Ja se drogiram samo viskijem eventualno i sa ljubavlju", rekao je Dikan.

I za kraj, ali ne i manje bitan, još jedan biser sa jučerašnje pressice iz usta sada već legendarnog Dikana Radeljaka koji se ne ustručava naciju nasmijati pregrštom svojih bisera. "Gayevi su normalni ljudi, a pederi su opasni jer imaju zlu ćud!", reče Josip - i ostade živ. 
 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala