Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


 Video: Lollobrigida osvojila prestižnu MTV nagradu
Grupa je trijumfirala u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača

Video: Lollobrigida osvojila prestižnu MTV nagradu

PIŠE: Katarina Hrgović
 
Electro-punk-bubblegum-trash grupa Lollobrigida sa svojim najnovijim hitom "Volim Te", koji je na listi "Pure MTV Adria Chart list" zaposjeo prvo mjesto, pobijedili su u utrci za najboljeg regionalnog izvođača. Iz igre su tako izbacili Darkwood Dub, Dubiozu Kolektiv, Elvisa Jacksona i Superhiksa koji su se sa Lollobrigidom natjecali za ovu prestižnu MTV nagradu. 
 
Nagradu za svoj rad grupa će primiti u četvrtak, 5. studenoga u 21 sat po srednjoeuropskom vremenu, a sama dodjela MTV Europe Music Awardsa će se ove godine uživo prenositi iz dvorane 02 World iz Berlina. Pobjedom u kategoriji Best Regional Act grupa Lollobrigida otvorila si je put i u utrci za nagradu u kategoriji Best European Act. 
 
 
Naime, gledatelji MTV-ja za svoje najdraže regionalne pobjednike mogu glasovati putem internetske stranice www.mtvema.com, a pet izvođača sa najvišim brojem osvojenih glasova bit će nominirani u kategoriji Best European Act. Imena nominiranih bit će objavljena u ponedjeljak, 2. studenoga, a pobjednik, kojeg bira MTV-jeva publika, predstavit će se i uživo na MTV EMA 2009 u Berlinu.
 
Bivši ženski duet i današnji šesteročlani hrvatsko-slovenski bend tijekom godina svog rada nisu prestajali šokirati i ugodno iznenađivati svojom šljokičastom pojavom, kontroverznim pjesmama ("Moj Dečko Je Gej"), ali i kombinirajući veliku raznolikost utjecaja i stilova, zbog čega slove kao "najveću stvar koju je Hrvatska dala međunarodnoj glazbenoj sceni u posljednjih nekoliko godina".
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala