Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Proširena ponuda TV programa na B.netu!
Novi programi u osnovnom i proširenom paketu B.neta – naglasak na sport i zabavne sadržaje

Proširena ponuda TV programa na B.netu!

Korisnici B.netovog Osnovnog, Proširenog i tematskih paketa kabelske televizije od danas mogu uživati u novim atraktivnim programima te postojećim lokaliziranim na hrvatski jezik.  

 
Od danas je tako Osnovni paket bogatiji za jedan atraktivan sportski program. Eurosport 2  u svojoj programskoj shemi donosi najbolje iz svijeta košarke, odbojke, hokeja, kuglanja i ostalih često zanemarenih sportova.

Sastavni dio Proširenog paketa postaje dvojezični program posvećen kulturi i umjetnosti ARTE koji se emitira na francuskom i njemačkom jeziku, a u svojoj programskoj shemi sadrži brojne aktualne filmove i serije te uzbudljive reportaže i dokumentarne filmove.

Ljubitelji sporta uživat će u prijenosima Lige prvaka u visokoj HD rezoluciji uz višekanalni Dolby surround zvuk

 

Novost u tematskom Sportskom paketu je program Eurosportnews s najnovijim vijestima vezanim uz europski sport. Dobra vijest i za sve obožavatelje američkih sportova – program ESPN America počinje s prikazivanjem izuzetno traženih NFL utakmica (američki nogomet).

B.net će uskoro svoju ponudu proširiti i programima Sportklub+ i Golf klub čime će ljubitelji sporta doći na svoje, a podsjećamo kako zahvaljujući suradnji B.neta i NOVE TV naši korisnici mogu  uživati u ekskluzivnim prijenosima utakmica Lige prvaka na programu NOVA HD u visokoj HD rezoluciji (1080i), po prvi puta u Hrvatskoj popraćenoj reprodukcijom višekanalnog Dolby surround zvuka.

Ljubitelje dokumentarnih filmova obradovat će vijest kako će popularni Discovery Channel uskoro krenuti s emitiranjem djelomično (20%) lokaliziranog sadržaja.

 

Programi Jetix i BBC Prime doživjeli su rebranding te se emitiraju pod nazivom Disney XD i BBC Entertainment. Obožavatelji britanskih dramskih i humorističnih serija te najmlađi gledatelji tako od sada mogu uživati u još bogatijoj ponudi zabavnih televizijskih sadržaja.

Značajno vizualno poboljšane novosti B.neta

Konačno, značajno smo poboljšali B.netov Info kanal pa od sada, uz postojeće aktualnosti, savjete i novosti u programu, na ovom kanalu možete vidjeti i panoramske kamere dva najveća hrvatska grada i meteo stanice. Novi Info kanal je značajno vizualno poboljšan i doprinijet će boljem i pravovremenom obavještavanju korisnika o svim novostima na B.netu.

O B.net Hrvatska

B.net Hrvatska je vodeći pružatelj usluga kabelske distribucije i treći telekom operator po broju korisnika na hrvatskom tržištu. Kompanija je nastala spajanjem dvije vodeće kabelske kuće, DCM-a i Adriatic kabela, u rujnu 2007. te je danas jedna od rijetkih koje hrvatskim privatnim i poslovnim korisnicima nude cjeloviti spektar telekomunikacijskih usluga odnosno kabelsku televiziju (čak 100 atraktivnih regionalnih, nacionalnih i svjetskih programa), brz širokopojasni pristup Internetu i usluge telefonije. B.net ima doseg do 250 tisuća hrvatskih kućanstava putem vlastite mreže, i to  u svim najvećim nacionalnim geografskim i gospodarskim sjedištima (Osijeku, Rijeci, Solinu, Splitu, Velikoj Gorici, Zadru i Zagrebu), a tijekom višegodišnjeg rada etablirao se i kao pouzdan poslovni partner za više od 300 domaćih i međunarodnih tvrtki čiji uspjeh i razvoj prati i unaprjeđuje inovativnim telekomunikacijskim rješenjima.

Više informacija o B.netu potražite na www.bnet.hr.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala