Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Neznalica Hebrang optužuje HTV za vlastite bisere
Andrija Hebrang se osramotio u kvizu znanja, pa u maniri najveće tetke optužuje njegove tvorce

Video: Neznalica Hebrang optužuje HTV za vlastite bisere

PIŠE: Dario Petruševski
 
Umjesto da se pokrije ušima, jer ne zna ni hrvatsku povijest, a očito ni sadašnjost, predsjednički kandidat HDZ-a Andrija Hebrang burno je reagirao na prilog emitiran u HTV-ovoj emisiji Dossier.hr. Ono o čemu se na kavama najviše pričalo ovog tjedna, a to je zapanjujuće neznanje koje je Hebrang pokazao u malom HTV-ovom kvizu, zahvaljujući HDZ-ovoj uzdanici preraslo je u skandal. Hebrang ne podnosi poraz, pa ni u petominutnom prilogu u kojem je, istinu govoreći, ispao prvorazredna neznalica.
 
"Tražimo hitnu istragu i odgovarajuće mjere za autore ovog neprofesionalnog i usuđujemo se reći smišljenog scenarija", poručila je Hrvatska demokratska zajednica uime Andrije Hebranga, koji je između nekolicine predsjedničkih kandidata pokazao daleko najmanje znanja. Hebrang, naime, tvrdi da je njegov konkurent Nadan Vidošević unaprijed dobio pitanja, pa je u kvizu pokazao zavidno znanje.
 
 
"Tako je ispalo da datum Oluje zna bolje Vidošević koji ju je prespavao u krevetu, nego Hebrang koji je u njoj sudjelovao te da bolje zna datum priznanja Hrvatske na koji je bančio dok je Hebrang bio na osječkoj bojišnici kao izaslanik Vlade", oštro poručuje HDZ, dok se urednik spomenute emisije ograđuje od namještaljki. "Svi stožeri dobili su iste informacije o pitanjima odnosno najavljene su im samo načelne teme, a ne i konkretna pitanja. Netočno je da je Nadan Vidošević dobio sva pitanja unaprijed", rekao je Jutarnjem listu urednik Ivan Jabuka.
 
- datum obilježavanja Dana pobjede
- godina početka Prvog svjetskog rata
- ime ministra vanjskih poslova Njemačke
- ime premijera Srbije
 
(Uvjereni smo da bi i Alka Vuica, koju su kao možebitnu predsjedničku kandidatkinju preskočili, znala odgovoriti na više pitanja.)
 
Nadan Vidošević odbio je komentirati Hebrangovu teoriju zavjere, ali je na svom Facebook profilu napisao: "Jedan ne zna odgovore, drugog je strah pa je pobjegao. Predlažem da umjesto sučeljavanja napravimo test iz ekonomije, povijesti, kulture i sporta". Spominjući bijeg, Vidošević misli na SDP-ova kandidata Ivu Josipovića, koji je odbio sudjelovati u kvizu.
 
Ako je ovako planuo nakon priloga na HTV-u, što li će tek biti kad Andrija Hebrang popuši na predsjedničkim izborima? Uz dužno poštovanje, to je, uz ovakav babinjak i tetkasto optuživanje protukandidata, i zaslužio. Nasreću, i ova priča ima svjetliju stranu - cirkus u kojem razni "političari" ne biraju sredstva da bi došli do Pantovčaka službeno je počeo. Ako već nije, televizija odsad do objave rezultata postaje - urnebesni vic. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala