Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kate Moss izazvala skandal na dodjeli GQ nagrada
Nakon šale na njezin račun, ljutito je izletjela iz dvorane i sočno opsovala tu "je**** dodjelu"

Kate Moss izazvala skandal na dodjeli GQ nagrada

PIŠE: Dario Petruševski            
Foto: Daily Mail

Tek kad su britanski tabloidi počeli pisati da se slavna manekenka napokon smirila, ona im je dala novi povod za bombastične naslove. Tijekom dodjele nagrada časopisa GQ u Londonu neprilično se ponašala, a izjurila je usred programa u stilu razmažene dive i sve je, kao i obično, popratila sočnim psovkama.

Voditelj dodjele, glumac James Nesbitt, u jednom se trenutku našalio na Katein račun, odnosno, implicirao da je spavao s njom. Umjesto (barem) kiselog smiješka, slavna je manekenka izjurila iz dvorane i njegovu šalu popratila riječima: "Jebeno je bezobrazan! Nikad više neću doći na ovu jebenu ceremoniju!".
 
 
Njezin ispad zapanjeno je pratila pjevačica Lily Allen, kojoj je ranije te večeri upravo prijateljica Kate uručila nagradu za ženu godine. I to je napravila nedolično - na pozornici se smijuljila i rekla da "uopće ne zna tko ju je tu pozvao" te da je "zamolila glasnogovornicu da joj napiše nekoliko riječi". Onda je cinično najavila staru prijateljicu Lily Allen, kojoj se na licu jasno moglo očitati da ne uživa u Kateinom ponašanju.
 
 
Slavna Kate Moss već je dugi niz godina poznata po zvjezdanom ponašanju, ali ono joj nikad, kao u slučaju Naomi Campbell, pravilo probleme sa zakonom. Svoj policijski dosje Kate duguje dugogodišnjoj ovisnosti o kokainu. Prije nekoliko godina, nakon što je tabloid The Sun objavio video snimku na kojoj šmrće bijeli prah, izgubila je nekoliko unosnih ugovora, a šest mjeseci gotovo da i nije imala angažmana.
 
(Danas, kad vas snime s kokainom, potapšaju vas po ramenu i nazovu Ikonom Stila.)
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala