Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Joel Kinnaman ovog je Božića spreman za osvetu
Trailer za "Silent Night" otkriva prvi američki film Johna Wooa od 2003. godine

Joel Kinnaman ovog je Božića spreman za osvetu

Božić dolazi ranije za ljubitelje legendarnog akcijskog filmaša Johna Wooa. Lionsgate je objavio prvi trailer za novi redateljev osvetnički film Silent Night u blagdanskom okruženju, koji prati oca (Joel Kinnaman), izgubljenog nakon smrti svog mladog sina. Uhvaćen usred nasilničkih bandi, on je ostao bez glasa i pun je mržnje za ubojice svog oca. Trailer nam otkriva kako odlučuje prestati biti nemoćan te trenira kako bi osvetio smrt svog sina.

Trailer uz prepoznatljive božićne melodije otkriva Kinnamana u božićnom puloveru, sa zvoncem oko vrata. Blagdansku idilu njegove obitelji uništit će neizreciva tragedija: dvije suparničke bande u međusobnom propucavanju po ulicama nekako su završili i u njihovom dvorištu te slučajno propucali Kinnamana i njegovog malenog sina.

Tijekom pucnjave sin smrtno strada, a otac hitno odlazi u bolnicu s prostrjelnim ranama, od kojih mu jedna oduzima sposobnost govora. Nakon što jedva preživi, otac je prepun bijesa i odlučan osvetiti se odgovornima. Kad se fizički oporavi, otac se krene pripremati za osvetu: trenira, vježba pucanje, priprema svoj auto i otkriva tko je točno odgovoran za pucnjavu.

Uz blagdanske melodije trailer otkriva prepoznatljivu Wooovu akciju. Kinnaman u stilu Johna Wicka ubija nasilnike jednog po jednog. Od brižnog oca Kinnamanov lik postaje vrhunski osvetnik, koji nema granice kada je u pitanju rješavanje kriminalaca.

Posljednji film koji je Woo radio za američko tržište bio je Paycheck 2003. godine, ali je u međuvremeno snimio niz filmova na kineskom, zadnji je bio Manhunt 2017. godine. Woo drži redateljsku palicu film dok scenarij potpisuje Robert Archer Lynn.

Uz Kinnamana u glavnoj ulozi, u filmu također glume Catalina Sandino Moreno i Scott Mescudi. Film Silent Night će u kina stići već ovih blagdana, 1. prosinca.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala