Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Teaser za Deadpool & Wolverine oduševio obožavatelje, u kinima ovog srpnja!
Tu je očita poveznica sa MCU-om, Deadpool se predstavio kao Marvel Jesus, a film bi trebao imati oznaku R

Teaser za "Deadpool & Wolverine" oduševio obožavatelje, u kinima ovog srpnja!

Foto: YouTube

Marvel Jesus stiže u Marvel Cinematic Universe!

Marvel Entertainment i Ryan Reynolds na svojim su službenim kanalima odmah nakon Super Bowla objavili prvi teaser trailer za Deadpool & Wolverine, dugo očekivani film u kojem ćemo vidjeli dvije Marvelove legende rame uz rame.

Wade Wilson iliti Deadpool (Reynolds) na kraju filma Deadpool 2 putovao je kroz vrijeme i to je očito privuklo pažnju Time Variance Authorityja (TVA), koje smo dobro upoznali u seriji Loki, te čija se ekipa vojnika pojavila pred Wadeovim vratima dok je on slavio rođendan. Wade je odvučen s njima i predstavljene su mu različite snimke sa superjunacima među kojima vidimo Hulka (Mark Ruffalo) iz Vladavine Ultrona, Thora (Chris Hemsworth) iz Ragnaroka i Kapetana Ameriku (Chris Evans) iz Ratnika Zime tako da Deadpool izvlači jedini logičan zaključak – pa on je Mesija MCU-a iliti Marvel Jesus!

Čini se da su obožavatelji Deadpoola i MCU-a oduševljeni svime ovime, pogotovo (konačnim) Deadpoolovim ulaskom u Marvel Cinematic Universe, a tu je naravno i Wolverine (Hugh Jackman) na kojeg smo dugo čekali – pogotovo u spoju s Deadpoolom. Ipak, i dalje se ne zna kojeg Jackmanovog Wolverinea gledamo u filmu: je li to iz Fox-ove X-Men franšize, s Earth-838 iz alternativne stvarnosti iz Doktor Strange u multiverzumu ludila, igrana verzija iz animirane serije X-Men: The Animated Series ili Wolverine iz neke druge stvarnosti.

Oni najbolje upoznati s Marvelom primijetit će još mnoge Easter Eggs kroz video kao što su X-Force i Pyro. Točna radnja filma Deadpool & Wolverine još nije poznata, ali zna se da svakako zadržava oznaku R (restricted) koje su karakteristične za lik te prethodne filmove Deadpool i Deadpool 2. Osim svega navedenog, čini se da će Deadpool & Wolverine poslužiti kao uvod u novi film o Osvetnicima, Avengers: Secret Wars, koji nam stiže 2027. jer se u zadnjoj sceni pored Deadpoola nalazi strip koji je prepoznat kao Secret Wars iz 2015. godine!

Uz Reynoldsa i Jackmana glumačku postavu čine Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni i Matthew Macfadyen. Režiju potpisuje Shawn Levy koji je radio na scenariju s Reynoldsom, Rhettom Reeseom, Paulom Wernickom i Zebom Wellsom.

Deadpool & Wolverine u kinima očekujemo 26. srpnja, a tu je i prvi poster.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala