Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kriminalistička serija Novak od 19. veljače na Doma TV-u!
Za novi početak nikad nije kasno - otkriva nova kriminalistička serija temeljena na istinitoj priči

Kriminalistička serija "Novak" od 19. veljače na Doma TV-u!

Foto: Doma TV

U ponedjeljak 19. veljače na Doma TV stiže nova kriminalistička serija Novak koju je kreirao Alex Hawley prema istinitoj priči. Serija je osvojila publiku diljem svijeta, a prodana je u više od 160 teritorija.

Početi iznova nikada nije jednostavno, osobito za Johna Nolana (Nathan Fillion), 45-godišnjeg, upravo razvedenog muškarca iz malog grada koji nakon velikog odlučujućeg događaja pokušava slijediti svoj san i postati policajac u LAPD-u. Devet mjeseci nakon što je pomogao policijskim službenicima tijekom pljačke banke u svom rodnom gradu Foxburgu, Nolan se preselio u Los Angeles kako bi tamo započeo novu karijeru.

Kao najstariji član tima, John se suočava sa sumnjom nadređenih koji ga doživljavaju samo kao „šetajuću krizu srednjih godina“. Ako ne uspije održati korak s mladim kolegama, ne samo da bi mogao ugroziti tuđe živote, već i vlastiti. Međutim, ako iskoristi svoje bogato životno iskustvo, odlučnost i smisao za humor, kako bi se istaknuo, postoji šansa da postigne izvanredan uspjeh u novom poglavlju svog života. Nakon što završi školu zajedno s dvoje mladih kolega, Lucy Chen (Melissa O’Neil) i Jacksonon Westom (Titus Makin), dolazi u Los Angeles gdje je stavljen pod nadzor i procjenu iskusnijih. Pod vodstvom kapetana Andersona (Mercedes Mason) i narednika Greya (Richard T. Jones), novacima su dodijeljeni treneri Talia Bishop (Afton Williamson), Tim Bradford (Eric Winter) i Angela Lopez (Alyssa Diaz). Oni prolaze kroz izazovnu prvu godinu u policijskom pozivu, suočavajući se s raznim uspjesima, promašajima i tragedijama. Pritom, novaci i njihovi treneri osim poslovnih drama, prolaze i kroz osobne borbe, u kojima razni odnosi procvjetaju ili nestaju zbog intenziteta posla.

Sve kulminira u konačnom ispitu na kraju godine kako bi se utvrdilo tko će nastaviti svoju karijeru u plavom odijelu. Simpatični humor, zanimljivo ispričani slučajevi i neočekivane gostujuće uloge upotpunile su seriju koja je osvojila gledatelje diljem svijeta. Moralne dileme, izazovi očinstva uz različite kriminalističke slučajeve i nerede na ulicama Los Angelesa pružit će gledateljima uzbudljivu priču o policijskom radu u gradu koji nikada ne spava.

Čovjek čija je priča poslužila kao inspiracija za koncept serije je Bill Norcross, kolega iz fakultetskih dana izvršnog producenta Jona Steinberga, koji je temeljio emisiju na njegovoj priči. Norcross i dalje radi u LAPD-u i jedan je od izvršnih producenata serije.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala