Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U kina stiže jezivi First Omen, prequel kultnog horor serijala
Zaronite u svijet tajni i strave u novom horor filmu iz najkultnijeg horor serijala svih vremena

U kina stiže jezivi "First Omen", prequel kultnog horor serijala

Bila je 1976. godina kada je Richard Donner režirao prvo poglavlje Omena, u kojem je Damien, utjelovljenje Antikrista, prvi put predstavljen javnosti. Film je doživio veliki komercijalni uspjeh, zaradivši više od 60 milijuna dolara u kinima u SAD-u. Ubrzo su uslijedila još dva filma: Damien: Omen II (1978.) i The Final Conflict (1981.), a oba su detaljno opisala Damienov uspon u svoje tinejdžerske i odrasle godine.

John Moore je režirao remake, The Omen, koji je u kinima prikazan 2006. i bio je financijski iznimno uspješan, zaradivši preko 120 milijuna dolara uz budžet od 25 milijuna dolara.

Sada je ova uspješna horor franšiza dobila i prequel pod nazivom Prvo pretkazanje, kako bi otkrili kako je sve počelo.  

Redateljica Arkasha Stevenson nam otkriva tajanstvene korijene zla u priči o amerikanki Margaret Daino, koja dolazi u Rim kako bi započela život posvećen službi Crkve. No, ono što otkriva je mračna zavjera usmjerena na rođenje Antikrista, što dovodi u pitanje njezinu vlastitu vjeru.

Glumačka ekipa, predvođena talentiranom Nell Tiger Free (najpoznatija po ulozi u M. Night Shyamalanovoj psihološko-horor seriji Sluškinja) u ulozi Margaret Daino, obećava izvanredne izvedbe uz Tawfeeka Barhoma, Sôniu Bragu, Ralpha Inesona i Billa Nighyja u ključnim ulogama.

Produkcija filma je bila prava epska avantura, obuhvaćajući snimanje na lokacijama u Rimu i u studijima Lumina Studios, stvarajući jedinstveni vizualni doživljaj.

Prvo pretkazanje možete pogledati već od danas, 4. travnja u svim kinima diljem zemlje.

Prvo pretkazanje vas poziva na putovanje u mračnu stranu ljudske duše i borbu protiv nepojmljivog zla. Ne propustite ovu uzbudljivu priču koja će vas držati na rubu sjedala!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala