Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najstrašniji film godine The First Omen ima novu najavu
20th Century Studios u kina nam uskoro donosi prequel franšize "Pretkazanje"

Najstrašniji film godine "The First Omen" ima novu najavu

Foto: YouTube

Pakao stiže na zemlju u najstrašnijem filmu godine, ako je vjerovati 20th Century Studios koji su jučer objavili novi trailer za The First Omen.

Prequel franšize Pretkazanje prati mladu Amerikanku koja je poslana u Rim gdje će krenuti sa svojim pozivom crkvi, ali tamo naiđe na tamu zbog koje će krenuti propitkivati vlastitu vjeru te otkriva stravičnu zavjeru kojom se na svijet želi donijeti silu tame, kasnije poznatog kao Damien. Obožavatelji originalnog filma razveselit će se povratku oca Brennana (Ralph Ineson) koji spaja prošlost i sadašnjost.

Originalni film iz 1976. u fokusu je imao Damiena Thorna koji je usvojen u obitelj u kojoj se otkrilo da je on sam Antikrist. Nakon toga uslijedila su još tri nastavka (Damien: Pretkazanje 2, Pretkazanje 3: Posljednji sukob, Pretkazanje 4: Buđenje) te remake iz 2006. Omen 666 u kojem su se Liev Schreiber i Julia Stiles našli u ulogama Roberta i Katherine. The First Omen tako će biti već šesti film u ovoj horor franšizi, a u planu je još od 2016. – no tijekom godina došlo je do drastičnih izmjena kod kreativne ekipe tako da smo se načekali na konačan rezultat.

Horor je na kraju režirala Arkasha Stevenson koja je radila na scenariju s Timom Smithom i Keithom Thomasom prema likovima koje je osmislio David Seltzer (Pretkazanje) i priči Bena Jacobyja. U glavnim ulogama uz Inesona su Nell Tiger Free, Tawkeef Barhom, Sonia Braga i Bill Nighy.

The First Omen, u hrvatskom prijevodu Prvo pretkazanje, u kina stiže 4. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala