Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 8.3.
Nove epizode serija uz izbor odličnih filmova

TV Preporuke dana – Petak 8.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 8. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Reprezentacija Kneževina predvođena kapetanom Modrimirom osvojila je treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u bacanju kamena s ramena.

Lewis, HTV 2 u 20:15 sati
Nakon što kontroverznog američkog profesora Paula Yellanda pozovu da održi predavanje na oksfordskom Odsjeku za kriminologiju i predstavi svoju teoriju opasnosti, uzburkaju se mnoge strasti.

Inspektor Wallander, HTV 2 u 21:45 sati
Dva trupla isplivaju u Ystadu. Kada mrtvace identificiraju kao istočnoeuropske kriminalce, istražitelj iz Rige, Karlis Liepa, pridružuje se Wallanderovu timu da pomogne u istrazi.

Toranj, HTV 2 u 23:20 sati
Radnja se događa u Londonu, a Gemma Whelan glumi Saru Collins, koja isprva radi u nepostojećoj Upravi za posebne istrage. Prva sezona prati posljedice pogibije veterana Metropolitanske policije i mlade Libijke koji su zajedno pali s krova.

FILMOVI

Spotlight, HTV 1 u 20:45 sati
Kontroverzan, snažan i impresivan film s 3 glavne nominacije za Zlatni globus te šest nominacija za Oskara od kojih je osvojio dva. Film predvodi jak glumački ansambl na čelu s Markom Ruffalom, Rachel McAdams i Michael Keatonom.

Mulholland Drive, HTV 3 u 22:50 sati
Beskrajno dug bulevar poznat u Los Angelesu, žena koja je doživjela amneziju, i smrtonosni misteriozni zaplet su samo neki od elemenata ove ljubavne priče Davida Lyncha koja se događa u ovom Gradu snova.

Vožnja, RTL u 23:30 sati
Akcijska komedija u kojoj Kevin Hart mora dokazati Ice Cubeu! Ben Barber je pričljivi, napeti zaštitar koji se pridruži svom budućem šogoru Jamesu Paytonu, policijskom detektivu, na 24-satnoj patroli po Atlanti kako bi dokazao da je dostojan oženiti Angelu, Jamesovu sestru. Patrola se počne pretvarati u pravi slučaj kada James otkrije tragove koji bi ga mogli dovesti do rješavanja slučaja na kojem radi već tri godine.

Sufražetkinje, Nova TV u 23:35 sati
Početkom 20. stoljeća u Britaniji rastući pokret sufražetkinja zauvijek mijenja život zaposlene supruge i majke Maud Watts. Ponesena istupima političke aktivistice Emmeline Pankhurst, Maud se pridružuje šarolikoj skupini žena koje se bore za pravo glasa i ravnopravnost s muškarcima. Zbog sve učestalijih sukoba s policijom, Maud i njezine istomišljenice prisiljene su igrati se mačke i miša, ugrožavajući svoje poslove, domove, obitelj i živote za pravedan cilj.

Anđeli i demoni, Nova TV u 23:45 sati
Ovaj je put harvardski simbolist Robert Langdon pozvan u švicarsku istraživačku agenciju kako bi analizirao misteriozan simbol urezan u grudi ubijenog fizičara. Uz pomoć talijanske fizičarke, ujedno kćeri ubijenog, ubrzo otkriva dokaze o nezamislivom: ponovnom rođenju drevnog tajnog društva poznatog pod imenom Illuminati.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala