Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hakeri ukrali neobjavljeni album Leone Lewis
..i raspalili ga po internetu. Njezin menadžer Simon Cowell poludio je i pozvao policiju

Hakeri ukrali neobjavljeni album Leone Lewis

PIŠE: Dario Petruševski

Juriš Leone Lewis na vrh svjetske glazbene scene (sanjaj, ženo) poremetila je krađa novih pjesama zbog čega je urgirala i policija. Naime, Simon Cowell, njezin glazbeni mentor i jedan od najutjecajnijih ljudi u industriji zabave, otkrio je da je njegov kompjutor hakiran, a iz njega su ukradene nove snimke njegovih dviju štićenica, Leone Lewis i Alexandre Burke. Obje su pobjednice iznimno popularnog "X Factora", a Simon im pomno planira svjetsku karijeru.

Leona Lewis u kratkom je roku ostvarila zavidnu karijeru u Europi, a zajedno s kolegicom Alexandrom, koja je u reality showu pobijedila ove godine, radi na proboju na američko tržište. Leoni bi u tome trebala pomoći suradnja s Justinom Timberlakeom, odnosno, pjesma "Don't Let Me Down" koju joj je napisao kako bi se "približila američkim slušateljima".
 
 
Osim spomenutog potencijalnog hita, ukradeno je još desetak njezinih, te dvostruko toliko Alexandrinih pjesama. Većina ih nije dovršena, a za neke još uopće nije sigurno hoće li se naći na njihovim albumima. Ipak, Simon Cowell je odlučio reagirati odmah, pa je pozvao policiju koja istražuje "informatički napad" na njegov i još pet računala u njegovoj tvrtci.
 
 
"Nadam se da će ih policija pronaći. Uništili su sve. Uvijek je bolje čuti dovršenu pjesmu nego ukradenu demo snimku", piše Gordon Smart, poznati britanski kolumnist.
 
Da su Britanci doista oštro i ozbiljno protiv piratstva, potvrđuje i činjenica da se slučajem bave tri institucije - policija, Sony BMG i, pazite, Britanska fonografska industrija. Lopove očekuje šestomjesečna zatvorska kazna ili, puno vjerojatnije, novčana kazna do pola milijuna funti.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    mario mario @ 21.8.2009. 1:03

    A poslušaj ovo, obrada jedno 1000x puta bolja od originala.

  • #1
    0 0
    nitica nitica @ 20.8.2009. 2:06
    mislim šta bi to trebalo značiti u zagradi sanjaj ženo. ja shvačam da imamo drugačije ukuse, očito ovaj novinar ne shvača, i bit novinarstva je da nas obavjestite o tome što se dogodilo bez tih glupih komentara. cura ima predivan glas iako su joj pjesme sladunjave, ali kad ih usporedite sa hrpom s.r.a.nj.a. koje klinci danas slušaj i nisu tako loše.  i sigurna sam da će se taj njen "san" ostvariti. 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala