Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ryan Gosling izvest će I’m Just Ken na dodjeli nagrada Oscar
Vijest, o kojoj se mjesecima samo nagađalo, konačno je potvrđena

Ryan Gosling izvest će "I’m Just Ken" na dodjeli nagrada Oscar

Foto: YouTube

Nakon što se mjesecima nagađalo kako će Ryan Gosling nastupati na dodjeli nagrada Oscar, ovih je dana ta vijest i službeno potvrđena.

Izvori navode da će Gosling zaista uživo izvesti pjesmu I’m Just Ken iz filma Barbie koja je ove godine među nominiranima u kategoriji najbolje originalne pjesme. Iz Akademije i dalje nema službenih komentara na vijest – zadnje što je sam glumac otkrio jest da mu početkom veljače još nisu pristupili s tom ponudom, a stvari su se očito promijenile.

Vijest o Goslingovoj izvedbi neće razveseliti samo njega, koji je nominiran i u kategoriji najboljeg sporednog glumca, već i autore same pjesme: Mark Ronson, koji ju je napisao s Andrewom Wyattom, na Grammyjima je otkrio kako bi mu Goslingov nastup na Oskarima bio ostvarenje sna.

I’m Just Ken tek je jedna od dvije pjesme iz filma Barbie koja je dobila nominaciju za najbolju originalnu pjesmu na Oskarima, druga je What Was I Made For? Billie Eilish i Finneasa. Podsjetimo, Barbie na kraju ima osam nominacija za prestižnu filmsku nagradu iako su mnogi naglasili da su glavna glumica Margot Robbie i redateljica Greta Gerwig nepravedno zapostavljene, na što je Gosling također dao svoj komentar.

96. dodjela nagrada Oscar održat će se 10. ožujka, odnosno 11. ožujka po našem vremenu u sitnim noćnim satima, a voditelj je (četvrti put) Jimmy Kimmel. Dodjela će se kod nas opet prenositi na HRT-u i to na programu HTV 1 od 23:30 sati 10. ožujka kad počinje prijenos s Red Carpeta te se nastavlja ceremonijom do ranih jutarnjih sati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala