Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 16.2.
Nove epizode odličnih serija uz izbor nešto starijih filmova te reprizu odlične biografske drame "Toma"

TV Preporuke dana – Petak 16.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 16. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
U Kneževinu je stigao naočit, šarmantan Lipotanomir. Učenim, pjesničkim riječima hvali Mrkomira, ali ne zaboravlja ni nježniji spol. Mrkomir, Anuša i Maruša uživaju u komplimentima i lijepim riječima, još ljepšeg Lipotanomira.

Lewis, HTV 2 u 20:15 sati
Izrazito inteligentna, ali nevjerojatno usamljena profesorica Miranda Thornton, očajna je kada dozna da je njezin videouradak za internetsku stranicu koja korisnicima nalazi partnera dospjela na stranice subverzivnog bloga TheBarker.biz.

Inspektor Wallander, HTV 2 u 21:50 sati
Stari promatrač ptica pada u smrtonosnu zamku i umire na pomno planiran i brutalan način. U naizgled nepovezanom slučaju, jedna osoba nestaje, a Wallander se previše zbližava sa sumnjivicom.

Dokaz nevinosti, HTV 2 u 23:25 sati
Želeći pod svaku cijenu otkriti istinu, Joe se daje u bijeg. Da bi shvatio što mu se to događa, Joe mora zaviriti u daleku prošlost. Čak i vlastitu.

FILMOVI

Grimizna plima, HTV 1 u 20:45 sati
Za vrijeme jedne političke krize u Rusiji četiri pobunjene armije s oko 60.000 ljudi zauzmu rusku nuklearnu bazu na Tihom oceanu. Postoji realna opasnost da bi mogli izvesti nuklearni napad na Ameriku, pa su američke vojne snage u pripravnosti.

Kontakt, RTL u 23:15 sati
Jodie Foster u zahtjevnoj je ulozi znanstvenice uvjerene u postojanje izvanzemaljske inteligencije.

Muškarci koji mrze žene, HTV 1 u 23:25 sati
Američka adaptacija romana Stiega Larssona proglašena je filmičnijom od švedskog originala u kojem je glumila odlična Noomi Rapace, a osvojio je mnoge nagrade uključujući i jednog Oscara.

Toma, Nova TV u 23:25 sati
Film je impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirirale prilikom skladanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala