Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo najnoviji trailer akcijskog avanturističkog spektakla Planet majmuna: Novo kraljevstvo
Nova era epske franšize studija 20th Century samo u kinima od 9. svibnja 2024.

Predstavljamo najnoviji trailer akcijskog avanturističkog spektakla "Planet majmuna: Novo kraljevstvo"

Nitko ne može spriječiti vladavinu! Novi veličanstveni trailer filma Planet majmuna: Novo kraljevstvo je sletio na planetu Zemlju i daje novi uvid u maestralni postapokaliptični svijet.
Planet majmuna: Novo kraljevstvo studija Disney stiže u kina diljem Hrvatske u distribuciji Blitz filma 9. svibnja 2024.

Redatelj Wes Ball udahnuo je novi život globalnoj, epskoj franšizi koja se odvija nakon Cezarove vladavine nekoliko generacija u budućnosti, u kojoj su majmuni dominantna vrsta koja živi skladno, dok je ljudska vrsta svedena na život u sjeni. Dok novi tiranski vođa majmuna gradi svoje carstvo, jedan mladi majmun odlučuje se na mučno putovanje koje će ga natjerati da preispita sve što je znao o prošlosti i donese odluke koje će definirati budućnost njegove vrste, i ljudske također.

Iznimno uspješna filmska franšiza izvorno je temeljena na romanu Pierrea Boullea, a originalni je film Planet of the Apes objavljen davne 1968. godine. Do pokretanja franšize dolazi 2011. s kino hitom Planet majmuna: Postanak redatelja Ruperta Wyatta. Taj je film postigao veliki uspjeh u kinima, što je dovelo do još dva nastavka Planet majmuna: Revolucija iz 2014. te Planet majmuna: Rat iz 2017. godine. Ovi su filmovi također bili veliki hitovi na blagajnama, što je za očekivati i od novog nastavka koji nas očekuje iduće godine.

Planet majmuna: Novo kraljevstvo režirao je Wes Ball, a glavne uloge nose Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon i William H. Macy.

Scenarij su napisali Josh Friedman i Rick Jaffa, Amanda Silver i Patrick Aison, temeljen na likovima koje su kreirali Rick Jaffa i Amanda Silver, a producenti su Wes Ball, Joe Hartwick, Jr., Rick Jaffa, Amanda Silver, Jason Reed, s Peterom Cherninom i Jenno Topping kao izvršnim producentima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala