Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Posljednja sezona serije Naša djevojka na našim malim ekranima
Četvrta, ujedno i posljednja sezona uzbudljivih pustolovina borbene bolničarka od ponedjeljka na Prvom

Posljednja sezona serije "Naša djevojka" na našim malim ekranima

Serija Naša djevojka prati uzbudljive pustolovine borbene bolničarke u britanskoj vojsci i njezinih suboraca iz desetine dok se bore za preživljavanje na najopasnijim misijama života. U četvrtoj, posljednjoj sezoni Georgie je desetnica i instruktorica novoj grupi bolničara. Uživa u životu u Manchesteru s obitelji i čvrsto je odlučila da neće ići s vodom u Afganistan. Prva epizoda spomenute sezone serije Naša djevojka prikazuje se u ponedjeljak, 12. veljače u 21:15 na Prvom HRT - HTV 1, a sve četiri sezone možete pronaći u našoj HRTi videoteci.

Kad običan izlazak u klub postane opasan, Georgie više ne može poricati da je pravi razlog zašto ne želi ići bolno sjećanje na gubitak ljubavi njezina života u talibanskom napadu. Georgie se mora vratiti u Afganistan kako bi se suočila s vlastitim strahovima.

1. epizoda: Dok se Druga desetina priprema za odlazak u Afganistan, Georgie, koju progone misli o Elvisovoj smrti, radije se baca na posao instruktorice u Britaniji i kao svoju zamjenu šalje pripravnicu Mimi. Ali nakon što Mimino samopouzdanje opadne nakon nekoliko složenih vježbi, Georgie je prisiljena vratiti se u Afganistan kako bi pomogla novim vojnicima u desetini.

U Kabulu se Georgie ugodno iznenadi kad shvati da se dobro drži i optimistična je kad vidi kako se Afganistan promijenio. Na putu do bolnice u Kabulu Georgie i nekolicina pripadnika desetine nađu se usred samoubilačkog napada za koji kasnije saznaju da je usmjeren na dr. Bahil, ravnateljicu bolnice koja se kandidarala na predstojećim lokalnim izborima.

Georgie saznaje da je napad orkestrirao Elvisov ubojica Aatan Omar, koji je još u bijegu. Ta je vijest uništi i ona shvati da povratak u Afganistan ipak u njoj budi bolna sjećanja.

Upoznajemo i najnovije pripadnike Druge desetine: Profu, bivšeg nastavnika s bolnom prošlošću, nezrelog šaljivca Žilu i novog zapovjednika Sandyja koji silom želi pokazati tko je glavni. Za to vrijeme Mimi krije tajnu o svom obiteljskom životu.

U seriji autora Tonyja Groundsa glume Michelle Keegan, Sean Ward, Rolan Bell, Sean Sagar, Will Attenborough, Nico Mirallegro, Kaine Zajaz, Amy-Leigh Hickman, Josh Bowman i Badria Timimi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala