Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Betty i njezine dijagnoze - peta sezona dramske serije od 12. veljače!
Iza zidova Karlove klinike kriju ser isprepletene tajne medicinskih sestara

"Betty i njezine dijagnoze" - peta sezona dramske serije od 12. veljače!

Od ponedjeljka, 12. veljače Doma TV nastavlja s emitiranjem njemačke dramske serije Betty i njezine dijagnoze u petoj sezoni. Nove epizode donose uzbudljive zaplete u dinamičnom životu glavne medicinske sestre Karlove klinike. Uz njezinu odanu ekipu medicinskih stručnjaka, gledatelji će svjedočiti intrigantnim dijagnozama i nevjerojatnim medicinskim postignućima.

Betty Bettina Weis glavna je medicinska sestra Karlove klinike u Aachenu. Njezina predanost pacijentima i otpor nefunkcionalnom bolničkom sustavu čine je iznimno odlučnom i borbenom, a svaki njezin stresni dan na poslu olakšavaju joj nevjerojatne kolegice Hanna, Talula i Ava. No, njihov odnos ne prestaje na odjelu, pa on zahtijeva najvišu razinu profesionalnosti kako bi se održala jasna granica između privatnog i poslovnog života, što ponekad nije lako. Predane sestre grade bliski odnos s pacijentima, vide ih prije svega kao ljude i uspijevaju gledati iza očiglednih simptoma te krenuti nekonvencionalnim putem prema rješenju.

Betty se u novim epizodama pete sezone suočava s brojnim zdravstvenim problemima na odjelu i teškoćama u braku s Oliverom dok se trudi osloboditi osjećaja prema Dr. Sternu. Nakon prelijepih godina braka iza sebe, Betty će morati donijeti konačnu odluku. Kada Oliver krene na putovanje po Južnoj Americi, Dr. Stern prepoznaje savršenu priliku za zbližavanje s omiljenom medicinskom sestrom.

Istovremeno, ljubav Dr. Lewandowskog i Talule cvate, dok gospođa Puhl pazi na svaki korak Talule. Kako bi Stern izbjegao neugodne susrete s Betty, planira zajednički odmor s Hannom. No, niti to neće proći glatko.

Intrige se nastavljaju dok Betty pomaže gospođi Puhl u borbi za njezin posao. Trenutak istine dolazi kad Josephine ponovno uđe u kliniku, a Talula smišlja plan kako je uhvatiti u laži. Odnos između Betty i Hanne naći će se na kocki, postavljajući pitanje hoće li njihovo prijateljstvo opstati. Kada izbije masovna nesreća u središtu grada, Betty i Dr. Stern borit će se za živote brojnih žrtava nesreće. U takvim trenucima i najveći privatni problemi moraju biti stavljeni na čekanje.

Hoće li Betty uspjeti očuvati ravnotežu između ljubavi, prijateljstva i profesije, ili će je izazovi dovesti do konačnih dijagnoza koje će promijeniti njezin život?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala