Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kristen Wiig otkriva cijenu života na visokoj nozi u seriji Palm Royale
Apple TV+ od 20.3. donosi dramsku seriju s odličnom glumačkom postavom

Kristen Wiig otkriva cijenu života na visokoj nozi u seriji "Palm Royale"

Foto: YouTube

Ako imate dovoljno ambicije i stila možda se možete pridružiti ovom ekskluzivnom klubu.

Apple je predstavio prvi službeni trailer za svoju novu dramsku seriju Palm Royale s Kristen Wiig u glavnoj ulozi koja će nas povesti u poseban klub i otkriti nam razne (smrtonosne) tajne. Uz Wiig glumačku postavu čine poznata imena koja garantiraju zabavu: Ricky Martin, Josh Lucas, Leslie Bibb, Amber Chardae Robinson, Kaia Gerber, Laura Dern, Allison Janney, Carol Burnett i Bruce Dern.

Palm Royale istinita je autsajderska priča o Maxine Simmons (Wiig) koja je odlučna ubaciti se u visoko društvo Palm Beacha. I dok Maxine pokušava sve moguće načine kako bi se uklopila, serija postavlja pitanje koje je aktualno i dan danas: koliko sebe ste voljni žrtvovati da biste dobili ono što drugi imaju? Radnja je smještena u 1969. godinu i oda je svakom autsajderu koji se bori za svoju šansu da negdje zaista pripada.

Serija je osmišljena prema romanu Mr. and Mrs. American Pie Juliet McDaniel prema kojem je Abe Sylvia napisao scenarij te je showrunner serije uz režiju nekoliko epizoda. Prvotni naslov serije glasio je Mrs. American Pie prema samom romanu, no u travnju prošle godine dobila je novi naslov Palm Royale. Tate Taylor, Claire Scanlon i Stephanie Laing uz Sylvia su redatelji preostalih epizoda.

Palm Royale na Apple TV+ stiže 20. ožujka s prve tri epizode od ukupno 10.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala