Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dev Patel u stilu Johna Wicka u najavi za akcijski triler Monkey Man
Ovog travnja u kina stiže Patelov redateljski debi za koji je radio i na scenariju te igra glavnu ulogu

Dev Patel u stilu Johna Wicka u najavi za akcijski triler "Monkey Man"

Foto: YouTube

Za Oskara nominiran Dev Patel predstavlja se u svom prvom redateljskom debiju Monkey Man za koji je Universal ovih dana predstavio prvi trailer i oduševio Internet.

Patel osim režije i rada na scenariju igra i glavnu ulogu u akcijskom trileru o potrazi za osvetom protiv korumpiranih moćnika koji su ubili njegovu majku te nastavljaju maltretirati i viktimizirati siromašne i nemoćne.

Originalna priča inspirirana je legendom o Hanumanu, jednom od hinduističkih bogova koji se prikazuje kao čovjek s majmunskom glavom te je simbol za snagu i hrabrost. Patel je Kid, anonimni mladić koji živi bijednim životom u podzemnom borilačkom klubu u kojem iz noći u noć nosi masku gorile te redovito biva pretučen od popularnih boraca koji na taj način zarađuju velik novac. Nakon godina i godina potisnutog bijesa Kid otkrije način da se infiltrira među zlokobnu gradsku elitu, a paralelno s tim njegove traume iz djetinjstva sve se više pojačavaju. Spletom okolnosti, kreće velika odmazda protiv muškaraca koji su mu sve oduzeli.

Paul Angunawela i John Collee radili su s Patelom na scenariju, a u ostalim ulogama nalaze se razna međunarodno poznata imena: Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala, Pitobash, Vipin Sharma, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte, Sikandar Kher i Makarand Deshpande. Među producentima je Oskarovac Jordan Peele.

Monkey Man u kinima očekujemo od 5. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala