Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konkurencija je jaka u najavi reality showa Squid Game
Natjecatelji se bore za nagradu od vrtoglavih 4.56 milijuna dolara, show počinje ovog studenog

Konkurencija je jaka u najavi reality showa "Squid Game"

Nekolicina sudionika testirat će svoje vještine do krajnjih granica u službenom traileru za Squid Game: The Challenge gdje će se boriti za nagradu od vrtoglavih 4,56 milijuna dolara. Službeni trailer obećava obilje žestokog natjecanja i podsjeća na originalnu seriju dok 456 izazivača ulazi u polje za igru, a samo jedan izlazi kao pobjednik.

Od legendarne crvene odjeće stražara s crno-bijelim maskama do kontrolne stanice, svaki djelić Squid Game: The Challenge je isplaniran i dizajniran da prenese publiku i igrače u svijet Netflixove hit serije. Na početku trailera vidimo kako natjecatelji (odjeveni u svoje zelene uniforme za igranje igara) prolaze kroz poznati set dok jedan od čuvara otkriva da je pozamašna nagrada najveća u povijesti reality game showa. Dok ulaze u glavnu prostoriju i uživaju u hrpi novca koja ih čeka, sudionici su oduševljeni jer shvaćaju da bi sve moglo biti njihovo.

Squid Game je korejska serija koja je osvojila Netflix. Brzo dobivajući na zamahu svojim dobro razvijenim likovima i pričom, kao i svojim brutalnim scenama koje su prikazivale natjecatelje koji se bore do smrti, streamer je naslovom pogodio zlatni rudnik jer je Squid Game brzo postala najgledanija serija na platformi. Dobivši pohvale s ceremonija uključujući dodjelu nagrada Zlatni globus i Nagrada Udruženja filmskih glumaca, Netflix nije puno dvojio hoće li dati zeleno svjetlo za drugu sezonu. Iako je još u fazi izrade, s mnogo detalja koji tek trebaju biti otkriveni, znamo da će se glavni čovjek, Lee Jung-jae, vratiti kako bi ponovio svoju ulogu Seong Gi-hua.

Iako se oni koji ulaze u svijet Squid Game: The Challenge neće morati suočiti sa životnim ili smrtnim okolnostima koje su imali nesretni likovi u dramatiziranoj seriji, natjecanje koje se nalazi pred njima testirat će sve njihove granice psihičke i fizičke iscrpljenosti.

Jedinstvena reality natjecateljska serija na Netflix bi trebala stići 22. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala