Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Marisa Abela postaje glazbena superzvijezda Amy Winehouse u najavi filma Back to Black
Abela glumi Amy Winehouse u dugo očekivanom biografskom filmu Sam Taylor-Johnson

Marisa Abela postaje glazbena superzvijezda Amy Winehouse u najavi filma "Back to Black"

Vrijeme je da Marisa Abela stane u središte pozornosti s prvim međunarodnim teaser trailerom za biografski film o Amy Winehouse Back to Black. Sam Taylor-Johnson prikazat će nam burni uspon revolucionarne ikone modernog jazza. Film se bavi Winehouseinim istoimenim albumom, putem kojim je doveo do njegovog snimanja i njezinim životom u vrijeme kada se proslavila hitovima poput "Rehab" i "You Know I'm No Good".

Prvi kadrovi iz filma najavljuju dugi put koji Abelina Winehouse prolazi kako bi postala glazbena legenda. Back to Black obećava da će istražiti Winehouseinu karijeru od samog početka u sjevernom Londonu i Camden High Streetu, gdje je obično nastupala tijekom 2000-tih.

Nakon borbe da stvori ime na lokalnoj jazz sceni, njezin prvi album Frank donijet će joj pohvalu kritike u Ujedinjenom Kraljevstvu prije nego što ju je Back to Black pretvori u globalnu superzvijezdu, dobitnicu Grammyja koja svoju duboku glazbu stvara inspirirana vezama i događajima u svog život. Abela nosi frizuru u obliku košnice i madež u Winehouse stilu tijekom meteorskih uspona i katastrofalnih padova umjetnice, što je kulminiralo njezinom ranom smrću u dobi od 27 godina od trovanja alkoholom.

Film donosi i snažnu sporednu glumačku. Među najvažnijima je Jack O'Connell koji će glumiti pjevačičinog bivšeg supruga Blakea Fielder-Civila, s kojim je proživjela otrovnu vezu punu droge, alkohola i zlostavljanja koja je inspirirala većinu glazbe iz Back to Black. Eddie Marsan i Leslie Manville također bi trebali glumiti. Kao obožavateljica Amy Winehouse, Taylor-Johnson obećala je da će se s projektom nositi s osjećajem i pažnjom koju zaslužuje zajedno sa svojim suradnikom Mattom Greenhalghom, koji je napisao scenarij.

Film Back to Black svoju će svjetsku distribuciju započeti 12. travnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala