Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Disney+ predstavio što nas čeka u budućim sezonama serije What If...?
Marvel Studios priprema 3. sezonu hit animirane serije

Disney+ predstavio što nas čeka u budućim sezonama serije "What If...?"

Foto: YouTube

Postoji bezbroj priča koje su moguće u Marvelovom multiverzumu, a najnoviji trailer otkriva nam što nas otprilike očekuje u narednim sezonama njihove serije What If…?

Popularna animirana akcijska serija, namijenjena streaming servisu Disney+, vraća nas u ključne trenutke unutar Marvel Cinematic Universea i odnosi ih u sasvim novi smjer, čime istražuje vječno što bi bilo kad bi bilo pitanje i nudi nam sasvim drugačiji tijek radnje.

Antologijsku seriju osmislila je A. C. Bradley prema istoimenom stripovskom serijalu te je glavna scenaristica prve dvije sezone, a na trećoj će raditi Matthew Chauncey, dok je Bryan Andrews glavni redatelj svih sezona.

Jeffrey Wright glavni je narator serije kao the Watcher s tim da neki od glumaca iz MCU-a repriziraju svoje uloge kao što su primjerice Hayley Atwell, Samuel L. Jackson i Benedict Cumberbatch. Prva sezona premijerno je krenula 11. kolovoza 2021., nakon što je prvotno bila najavljena u travnju 2019., kao dio Phase Four (Faze 4) MCU-a, a druga je krenula 22. prosinca 2023. kao dio Phase Five (Faze 5). Serija je pobrala odlične ocjene gledatelja i kritičara koji mahom hvale način na koji su glumci posudili glasove, zatim animaciju, kreativne priče i scenarij.

30. prosinca 2023. godine na Disney+ stigla je finalna epizoda druge sezone serije What If…? tako da na tom streamingu sad možete pogledati sve epizode obje sezone, njih ukupno 18. Treća sezona u je u pripremi kao i spin-off Marvel Zombies koji očekujemo tijekom ove godine sa 4 epizode.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala