Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kate Winslet u političkoj satiri The Regime
Prvi trailer otkriva novu Max limitiranu seriju koja premijerno kreće 3.3.2024.

Kate Winslet u političkoj satiri "The Regime"

Foto: YouTube

Kate Winslet i Matthias Schoenaerts su vladarica i njezin odani vojnik u prvoj službenoj najavi za političku satiru The Regime.

HBO je jučer predstavio teaser za svoju novu limitiranu seriju od šest epizoda koja nam dolazi od scenarista hvaljenog trilera Meni i hit serije Nasljeđe, Willa Tracyja, o fiktivnom autoritarnom režimu vladarice koju glumi Winslet, a radnja se odvija unutar godine dana njezine vladavine u modernoj Europi.

Schoenaerts glumi njezinog vojnika kojeg je Winslet izabrala baš zato što je dovoljno nitko da joj ne može nauditi. No, vladarica će malo-pomalo početi gubiti dodir sa stvarnošću i podršku svojih birača. Najava od skoro dvije minute ne otkriva previše detalja o radnji, ali nam daje uvid u to kako nas očekuje i komedija i politička drama, ali i potencijalna tragedija.

Serija je prethodno nosila naziv The Palace, a HBO ju je najavio još u travnju s informacijom da će fokus biti na interakciji između Winsletove kancelarke i izaslanice američke ambasade koju glumi Martha Plimpton – no prema najavi iako vidimo napetost između njih dvije, čini se da će fokus ipak biti na odnosu između kancelarke i vojnika.

Uz Winslet, Schoenaertsa i Plimpton glume Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Hugh Grant, Danny Webb, David Bamber, Henry Goodman i Stanley Townsend. Will Tracy showrunner je serije kao i njezin scenarist te izvršni producent uz Winslet, Franka Richa, Tracey Seaward, Stephena Frearsa i Jessicu Hobbs, a na scenariju su uz Tracyja radili Seth Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngart i Jen Spyra.

The Regime premijerno kreće na streamingu Max i HBO kanalu 3. ožujka 2024. godine s prvom epizodom.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala