Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Kako je nastao najseksi spot na svijetu
Pogledajte nastajanje spota "She Wolf" vatrene Shakire, zatim i sam spot, pa padnite u nesvijest

Video: Kako je nastao najseksi spot na svijetu

PIŠE: Dario Petruševski

Da se razumijemo, nije stvar u silnoj tehnologiji, nego u bokovima. Shakira je zahvaljujući svom prirodnom talentu, ali i vrhunskim stručnjacima koji su radili na spotu, još jednom u velikom stilu odgovorila svim "pop divama" koje se vole izvijati u spotovima. Kraljica tehnike je jedna i jedina, a režiju je povjerila Jakeu Navi i dobila prvorazredan prizvod koji se ne skida iz etera poznatih glazbenih TV postaja.
 
Kako i priliči najboljim bokovima u svemiru, na snimanju su se spontano rasplesali. Nešto od viđenog je, naime, pomno uvježbana koreografija, ali ono najbolje Shakira je jednostavno izbacila iz sebe. "Nisam se mogla suzdržati i počela sam skakati po tom kavezu", priznala je nakon snimanja koje je u Los Angelesu trajalo tri dana. 
 
 
Iako su u sjeni Shakirina izvijanja, spot za pjesmu "She Wolf" sadrži i dijelove genijalnosti Michaela Jacksona. U njegovu čast, pjevačica izvodi dijelove koreografije iz "Smooth Criminala" i drugih Jacksonovih uspješnica. Atraktivni spot zapravo je uvod u njezinu novu priču - nakon višegodišnje stanke, odlučila se vratiti na svjetsku scenu albumom na engleskom jeziku. 
 
 
"She Wolf" je njezin treći engleski album, a u prodaji će se naći 5. listopada. Shakira u svom novom zaletu prema vrhu svjetske glazbene scene nije ništa htjela prepustiti slučaju i(li) staroj slavi, pa je angažirala vodeće producente, među kojima su Pharell Williams, John Hill i Wyclef Jean, zaslužan za njezin megahit "Hips Don't Lie".
 
 
Glazbeni kritičari, barem oni koji su se dosad oglasili po pitanju "nove Shakire", uglavnom su oduševljeni činjenicom da latino zvijezda priprema klupski album, što je u njezinu glazbenom izričaju zapravo novost. Uspješna ili ne, takva će glazba najboljim bokovima na svijetu bez sumnje ostaviti prostora da se, uz dobru režiju i svježe ideje, spontano izvijaju i pokažu konkurenciji tko u poplavi prosječnosti ipak zna najbolje.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala