Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen Godzilla x Kong: The New Empire: Titani se udružuju protiv nove prijetnje
MonsterVerse se nastavlja već 10.4.2024. kad ovaj film stiže u kina diljem svijeta

Predstavljen "Godzilla x Kong: The New Empire": Titani se udružuju protiv nove prijetnje

Foto: YouTube

Svjedočite usponu novog carstva u filmu Godzilla x Kong: The New Empire!

Epska bitka se nastavlja u prvom službenom traileru za novi film u MonsterVerseu Legendary Picturesa koji je u samo 10 sati skupio preko 5 milijuna pregleda. Nastavak hita Godzilla vs. Kong, koji je prije dvije godine tijekom pandemije zaradio odličnih 470 milijuna dolara diljem svijeta, donosi nove avanture koje će snažnog Konga i zastrašujuću Godzillu sukobiti sa sasvim novom, nepoznatom prijetnjom skrivenom unutar našeg svijeta. Novo čudovište dovest će u pitanje njihov opstanak, ali i opstanak cijelog čovječanstva.

Godzilla x Kong: The New Empire svojom radnjom tako dalje istražuje povijest ovih Titana i njihovog podrijetla, kao i tajne Otoka lubanja, te otkriva mitsku bitku koja je pomogla stvoriti ova nevjerojatna bića i zauvijek ih povezala s čovječanstvom. Ovo je čak 38. film u franšizi o Godzilli koja je krenula u Japanu još 1954. godine s Godzillom Ishira Honde, a 13. u franšizi o King Kongu koja je počela u SAD-u 1933. godine filmom King Kong.

Adam Wingard režirao je i ovaj nastavak, a scenarij su napisali Terry Rossio, Simon Barrett i Jeremy Slater prema Rossijevoj i Wingardovoj priči temeljenoj na liku Godzille u vlasništvu TOHO Co., Ltd. U glavnim ulogama su Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns i Fala Chen.

Epska avantura Godzilla x Kong: The New Empire u distribuciji Warner Bros. Picturesa u kina diljem svijeta stiže 10. travnja 2024. godine, također i u IMAX dvorane (film je sniman tom tehnologijom). Distributer za Japan je Toho Co., Ltd., a za Kinu Legendary East. Objavljen je i novi poster koji možete pogledati na ovoj poveznici.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala