Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Knuckles okupila glumačku ekipu
Uz Idrisa Elbu koji ponovno posuđuje glas naslovnom liku, svoje uloge iz filma repriziraju Adam Pally i Tika Sumpter

Serija "Knuckles" okupila glumačku ekipu

Foto: YouTube

Igrana serija Knuckles streaminga Paramount+, spin-off filma Sonic: Super jež 2, okupila je svoju glumačku ekipu.

Produkcija serije je krenula u Londonu, a scenarij za pilot napisao je John Whittington koji je bio glavni scenarist drugog filma. Među ostalim scenaristima su Brian Schacter i James Madejski. Redatelj oba filma Jeff Fowler režirat će i pilot te biti izvršni producent na seriji Knuckles.

Uz Idrisa Elbu koji će, kao i u filmu, posudili glas Knucklesu, među stalnom glumačkom ekipom su Edi Patterson (Obitelj pravednika), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (Don’t Look Up) i Ellie Taylor (Ted Lasso), dok će se u gostujućim ulogama pojaviti Rory McCann (Igra prijestolja) i Tika Sumpter koja ponavlja ulogu Maddie iz filmova. Ostatak glumačke ekipe bit će još poznat naknadno.

Serija je najavljena još u veljači prošle godine, a radnja će biti smještena između događaja iz Sonica 2 i trećeg filma Sonic: Super jež 3 koji u kinima očekujemo 20. prosinca 2024. godine, te će pratiti Knucklesa koji pristaje trenirati Wadea kao svojeg štićenika i naučiti ga kako postati Echidna ratnik. Adam Pally ponovno će zaigrati Wadea Whipplea iz filmske franšize.

Sonic: Super jež u kina je stigao prije početka pandemije, u veljači 2020. kad je osvojio gledatelje i kritičare, a nastavak je uslijedio u travnju 2022. godine. Ukupna zarada oba filma iznosi preko 725 milijuna dolara diljem svijeta. Serija Knuckles još nema datum premijere, ali očekujemo je još tijekom ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala