Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 10.11.
Nove epizode omiljenih serija te odlični filmovi novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 10.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 10. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:15 sati
U 24. i posljednjoj sezoni donosi lepezu kriminalističkih zagonetki smještenih u bizarni svijet grofovije Midsomer napučen zanimljivim ekscentričnim likovima.

Istrage Adama Dalgliesha, HTV 2 u 21:50 sati
U londonskoj crkvi pronađena su dva tijela prerezana grkljana - beskućnik i torijevski član parlamenta, aristokratskog podrijetla, koji je nedavno dao ostavku nakon što se na rođendanu njegove supruge utopila jedna uzvanica. Dalgliesh je poslan da provede istragu.

John River: Između živih i mrtvih, HTV 2 u 23:25 sati
I dalje u žalosti zbog smrti prijateljice i partnerice Jackie Stevenson zvane Stevie, River s kolegama ide na njezine karmine. Ondje ga iznenadi njezin brat Jimmy, nedavno pušten iz zatvora nakon što je odslužio 16 godina zbog brutalnog ubojstva.

FILMOVI

Ledena cesta, HTV 1 u 21:45 sati
Kada se uruši nepristupačni rudnik dijamanata na krajnjem sjeveru Kanade, iskusni vozač velikih kamiona (Liam Neeson) predvodi nemoguću misiju spašavanja preko zaleđenog oceana, da bi spasio živote zarobljenih rudara. Suočeni s otapanjem vode i snažnom olujom, oni otkrivaju da je najveća opasnost ona koju nisu predvidjeli.

Oprostite, mimoišli smo se, HTV 3 u 22:40 sati
Ricky i njegova obitelj teško žive zbog duga stvorenog nakon financijske krize 2008. Šansa za izvlačenje iz teškog života ukazuje se s novim kombijem i prilikom da postane dostavljač. Ricky i žena naporno rade, obiteljske veze su snažne ali uskoro dolaze do ruba.

Replike, RTL u 23 sata
Poznati neuroznanstvenik William Foster, čiji su supruga i troje djece poginuli u prometnoj nesreći, potpuno očajan uz pomoć svog najboljeg prijatelja i kolege znanstvenika Eda Whittlea, odlučuje se na rizičan eksperiment - repliciranje njihovih tijela. Ništa ga neće zaustaviti u tome…

Za sve je kriva svekrva, Nova TV u 23:55 sati
Ljubavni život profesionalne šetačice pasa Charlotte baš se i ne može opravdano tako nazvati. Sastoji se od niza nepotrebnih i neuspješnih spojeva na slijepo. Baš kada se najmanje nadala upoznaje savršenog Kevina. Međutim, tu problemi za Charlie ne završavaju, nego, upravo suprotno, počinju, i to upoznavanjem Kevinove majke Viole.

Rocky 5, HTV 1 u 0:10 sati
Ovaj put Rocky se suočava s protivnikom kojega je zavolio kao rođenog sina, svojim učenikom, mladim boksačem Tommyjem Gunnom. Ni pred najvećim iskušenjem, Rocky ne pokazuje strah i nikada ne odustaje pred teškim izazovima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala