Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Finalni trailer za The Marvels prisjeća se Iron Mana i sukoba s Thanosom
Nova MCU avantura u hrvatskim kinima već od četvrtka, 9.11.

Finalni trailer za "The Marvels" prisjeća se Iron Mana i sukoba s Thanosom

Foto: YouTube

Stiže trenutak koji će promijeniti apsolutno sve!

Marvel Entertainment objavio je najnoviji, ujedno i finalni trailer za svoju novu Marvel Cinematic Universe avanturu The Marvels u kojem možemo vidjeti novu prijetnju koja stiže na Zemlju (ali i u cijeli svemir) pored koje će se Thanos činiti kao blagi negativac. Trailer nas podsjeća na njega, Iron Mana (Robert Downey Jr.) koji se žrtvovao za boljitak sviju, Kapetana Ameriku (Chris Evans) te na ekipu Osvetnika koja se udružila u Završnici.

No, čini se da je nova prijetnja najgora i najteža dosada. U novom filmu srećemo Carol Danvers (Brie Larson) koja je vratila svoj identitet od tiranskih Kreeja i osvetila se Supreme Intelligence – neočekivane posljedice nalaze Carol koja na svojim leđima sad nosi teret nestabilnog svemira. Njezine dužnosti odvedu je do crvotočine povezane s Kreejima zbog čega će se njezine moći početi miješati/preklapati s onima Kamale Khan (Iman Vellani) i Monice Rambeau (Teyonah Parris). Njih će tri morati naučiti kako se nositi s time i surađivati jer ogromna prijetnja stiže baš na Zemlju i prijeti cijelom svemiru.

Radnja se temelji na Marvelovim stripovima Captain Marvel, Monica Rambeau i Ms. Marvel te je nastavak filmova Kapetanica Marvel i Osvetnici: Završnica, a preklapa se i sa serijama WandaVision, Ms. Marvel te Secret Invasion.

Režiju potpisuje Nia DaCosta koja je napisala scenarij s Megan McDonnell, Elissom Karasik i Zebom Wellsom. U ostalim ulogama su Samuel L. Jackson, Zawe Ashton, Saagar Shaikh, Zenobia Shroff, Mohan Kapur i Park Seo-joon. U ovom traileru u kratkoj sceni možemo vidjeti i Tessu Thompson i njezinu Valkyrie koja se obraća Carol.

The Marvels, kod nas preveden kao Marveli, u hrvatska kina stiže već ovog četvrtka, 9. studenog!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala