Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova serija na Doma TV-u: Betty i njezine dijagnoze
Oni su junaci Karlove bolnice u novoj dramskoj seriji "Betty i njezine dijagnoze" od 4. studenog samo na Doma TV-u

Nova serija na Doma TV-u: "Betty i njezine dijagnoze"

Od subote, 4. studenog Doma TV premijerno emitira Betty i njezine dijagnoze, njemačku dramsku seriju koja istražuje dinamiku odnosa medicinskih sestara i liječnika, ali i aktualne izazove u zdravstvu, poput financijskih poteškoća i preopterećenost poslom. Emocije i humor isprepliću se dok Betty i njezine kolegice pokušavaju održati ravnotežu između svojih odgovornosti prema pacijentima i osobnih života.

Kad liječnik na brzinu istrese pacijentu u lice gomilu stručnih izraza, pomaže samo netko tko će si uzeti vremena i objasniti mu liječnikovu dijagnozu. Upravo to radi medicinska sestra Betty. Iako i sama osjeća veliki pritisak zbog nedostatka vremena za pacijente, njezina je želja pomagati im, a ne samo liječiti ih. Betty prevodi dijagnoze dr. Behringa pacijentima i nije joj strano da i sama postavi dijagnozu kada to liječnik ne stigne.

Naposljetku, ona sa svojim dugogodišnjim iskustvom ima više znanja od mnogih liječnika koji su još na putu svog akademskog usavršavanja. No, i Bettin osobni život katkad treba dijagnozu. Kada shvati zastrašujuću istinu o svom trenutnom partneru, fokus će staviti samo na pacijente i njihove zdravstvene borbe. Bettin novi voditelj, dr. Marco Behring, nedavno je preuzeo vodstvo hitne službe i još uvijek gradi svoj ugled, no zbog svog hladnog i čvrstog pristupa, teško uspijeva izgraditi bliže odnose sa zaposlenicima.

Bettina prijateljica i kolegica Lizzy više sanja o udaji za bogatog liječnika nego o pravoj ljubavi, a možda je čak upravo doktor Behring čovjek kojeg je čekala svo vrijeme. Mlada motivirana kolegica Talula ima nešto drugačije probleme jer se tek treba dokazati u profesionalnom životu, a briga za svog prvog pacijenta predstavljat će joj najvažniji zadatak u životu.

U glavnoj glumačkoj postavi s njima je i Tobias, liječnik u usavršavanju, koji još uvijek mora dokazati svoju vrijednost i to čini uz veliku dozu arogancije i nadmenosti. Za održavanje reda kliničkog kaosa brine se voditeljica njege Mechthild Puhl, koja pažljivo nadzire sve što se događa u Karlovoj klinici.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala