Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sean Astin i Kelly Stables osjećaju božićni stres filmu Holiday Twist
Božićni film u kina stiže ovog prosinca, prvi kadrovi predstavljeni u novom traileru

Sean Astin i Kelly Stables osjećaju božićni stres filmu "Holiday Twist"

Sablasna sezona uskoro završava, a pred nama su blagdanski dani. Uz kupovinu, kuhanje i božićne džempere, stiže vrijeme i za pregršt tematskih filmova koji stižu na streaming platforme i u kina. Danas imamo ekskluzivni prvi pogled na kadrove novog filma Holiday Twist, u kojem glume brojna poznata lica, uključujući Kelly Stables, Neal McDonough i Sean Astin.

Trailer upoznaje gledatelje s uštogljenom izvršnom direktoricom po imenu Connie (Stables) koja poput Grincha prezire Božić i svu radost, svjetla i darove koji dolaze s njim. Dok njezini suradnici tjeraju Connie da prigrli čaroliju i uživa u sezoni darivanja, ona ulaže svaki djelić energije da nastavi s uobičajenim poslom.

Za Connie se sve mijenja kada naleti na Djeda Božićnjakom iz Vojske spasa (Blake Leeper) koji otkriva svoju duboko zakopanu tugu nakon što je izgubio obitelj zbog pijanog vozača. Odjednom se Connien duh preokreće i ona počinje razvijati dublju vezu sa sezonom darivanja. Postoji i neka vrsta sporedne radnje koja uključuje dva kriminalca koji kradu darove kako bi ih prodali drugima, što se samo na tren spominje u traileru, ali definitivno podsjeća na Sam u kući.

Uz Astina, Stablesa, McDonougha i Leepera, u filmu Holiday Twist također glume Emily Tosta, James Maslow, Brian Thomas Smith, Kelli Mi Li, Drew Fuller, Caylee Cowan, Haley Reinhart, Montana Tucker i Jake Miller, koji je i radio originalnu melodiju za soundtrack filma. Holiday Twist će obilježiti dugometražni redateljski debi Stephanie Garvin, koja također potpisuje scenarij.

Blagdanska sezona kreće 1. prosinca kada film Holiday Twist stiže u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala