Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bella Ramsey i Jodie Whittaker zajedno su u zatvoru u seriji Time
BBC je objavio kratku najavu za novu sezonu svoje antologijske serije

Bella Ramsey i Jodie Whittaker zajedno su u zatvoru u seriji "Time"

Obožavatelji Belle Ramsey itekako su svjesni njene sposobnosti da briljiraju u izazovnim okruženjima, od ratom razorenog svijeta Westerosa do post-apokaliptičnog carstva prepunog klikera u The Last of Us. Njena posljednja uloga u drugoj sezoni BBC-jeve antologijske dramske serije Time ponovno ju stavlja u teško okruženje u kojem je sklapanje saveza ključno za održavanje razuma i osiguranje opstanka.

Ramseyina nova uloga vidjet će ju kako preuzima ulogu trudne zatvorenice po imenu Kelsey Morgan. Novi trailer za seriju stavlja u središte pozornosti Ramseya, kao i Orlu Jodie Whittaker i Abi Tamare Lawrance, trojac koji čine glavne likove serije.

Prve slike za seriju objavljene prije nekog vremena pokazale su Ramseyin lik u visokoj trudnoći i iza rešetaka, dok je također sklopila savez sa svojim kolegicama zatvorenicama u zatvoru Carlingford. Iako kratak i traje jedva jednu minutu, trailer brzo baca više svjetla na tešku situaciju u kojoj se svaki od naših središnjih likova nalazi na jedinstven način.

Trailer otkriva da Kelsey nije bila svjesna svoje trudnoće prije zatvaranja. Očito je zatečena ovim otkrićem, uplašena i zbunjena, te se obraća Orli i Abi za prijeko potrebnu podršku. Njihov je odnos obostrano koristan, s Orlom koja se bori s emocionalnom boli odvajanja od svoje djece i prijetećim rizikom da se više nikada ne sretne s njima, a Abi s teškim posljedicama ubojstva koje je počinila.

U antologijskoj seriji vratit će se samo Siobhan Finneran iz prve sezone kako bi ponovila svoju ulogu zatvorske kapelanice Marie-Louise. Nova glumačka ekipa za drugu sezonu između ostalih uključuje Sophie Willan, Julie Graham i Aliciu Forde.

Prva od tri jednosatne epizode bit će premijerno prikazana na BBC One u nedjelju 29. listopada u 21 sat.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala