Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


AMC predstavio teaser za 2. sezonu serije The Walking Dead: Daryl Dixon
Nakon Carolinog pojavljivanja u finalu 1. sezone stigla je kratka najava za novu uz novi podnaslov: "The Book of Carol"

AMC predstavio teaser za 2. sezonu serije "The Walking Dead: Daryl Dixon"

Foto: YouTube

Nakon što je AMC prije nekoliko dana objavio da će druga sezona serije The Walking Dead: Daryl Dixon (konačno) natrag dovesti Melissu McBride u ulozi Carol, jučer je objavljen i prvi kratki teaser trailer u kojem je možemo vidjeti.

Lik Carol mnogima je bio omiljeni uz Daryla (Norman Reedus) kroz cijelu originalnu seriju Živi mrtvaci te su zbog popularnosti njih dvoje i trebali dobiti svoj spin off – no planovi su se u međuvremenu promijenili pa je naslovni junak spin off-a postao samo Daryl. Ipak, Carol nam se vraća i glumica je najavljena u stalnoj ulozi u seriji čija druga sezona čak ima i podnaslov po njoj: The Book of Carol.

McBride smo mogli vidjeti i u finalu serije koji je emitirano ovih dana, a njezinom povratku posebno se veseli(o) sam Reedus koji Carol smatra velikim dijelom Darylove priče. Potvrdila je to i McBride: „Znam da je ostalo još mnogo za ispričati o Carol i osjećala sam se nemirno zbog toga kako smo je zadnji put vidjeli u seriji, kad je pogledom ispratila svog najboljeg prijatelja Daryla. Bilo da su odvojeni ili zajedno, što se nadam da će biti, njihove priče sežu duboko i jako sam sretna što nastavljam Carolinu priču. Ekipa scenarista napravila je nevjerojatan posao da slože priču ovih likova u njihov novi svijet i sretna sam što ćemo sve otkriti za njih!“

U svojoj spin off seriji Daryl se našao u Francuskoj gdje nastoji shvatiti kako i zašto se tu nalazi. Radnja prati njegovo putovanje kroz slomljenu, ali jaku Francusku dok se on nada da će se vratiti kući. No, tijekom putovanja steći će nova poznanstva koja će zakomplicirati njegov početni plan. Uz Reedusa i (po novom) McBride u seriji glume Clémence Poésy, Louis Puech Scigliuzzi, Laika Blanc Francard, Anne Charrier, Romain Levi i Eriq Ebouaney. Showrunner i jedan od izvršnih producenata jest David Zabel.

Finale prve sezone serije The Walking Dead: Daryl Dixon bilo je prikazano jučer, odnosno u noći s nedjelje na ponedjeljak. Druga sezona punog naziva The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol trenutno se nalazi u produkciji i očekivati je možemo tijekom 2024. godine. Iz svijeta Živih mrtvaca u veljači sljedeće godine očekuje nas i The Walking Dead: The Ones Who Live u kojima se vraćaju Rick i Michonne (Andrew Lincoln i Danai Gurira) te koji je prije nekoliko dana dobio svoj prvi teaser trailer.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala