Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Cailee Spaeny i Jacob Elordi u traileru za biografsku dramu Priscilla
Film u režiji Oskarovke Sofije Coppola u kina stiže početkom studenog

Cailee Spaeny i Jacob Elordi u traileru za biografsku dramu "Priscilla"

Foto: YouTube

A24 objavio je prvi službeni trailer za svoju biografsku dramu Priscilla koji je odmah privukao zanimanje javnosti te koji obećava sasvim novi pogled na odnos Elvisa i Priscille.

Oskarovka Sofia Coppola režirala je film temeljen na memoarima Priscille Presley Elvis and Me iz 1985. godine u kojem je iznijela privatne detalje o svojoj vezi s legendarnim Elvisom Presleyem. U najavi možemo vidjeti njihov prvi susret 1959. u Bad Nauheimu u Njemačkoj, njihovo vjenčanje 1967. u Las Vegasu, rođenje njihove kćeri Lise Marie te hrpu novih scena sve do njihovog razvoda.

U glavnoj ulozi Priscille nalazi se Cailee Spaeny, a kralja rock 'n' rolla glumi Jacob Elordi – oboje su već dobili razne pohvale za svoje glumačke interpretacije. Film je na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu dobio pljesak u trajanju od sedam minuta, a na toj premijeri bile su Coppola i Priscilla kao i Spaeny i Elordi koji su napravili dogovor s udrugom SAG-AFTRA da tijekom štrajka ipak mogu promovirati film.

Coppola je režirala film i napisala scenarij, a riječ je o njezinom prvom dugometražnom filmu nakon 2020. i humorne drame On the Rocks. Coppolina verzija rađena je isključivo iz Priscilline perspektive i u potpunosti je drugačija od prošlogodišnje biografske glazbene drame Baza Luhrmanna Elvis u kojoj su glumili Austin Butler i Olivia DeJonge.

Drama Priscilla u kina stiže 3. studenog. U ostalim ulogama su Ari Cohen, Dagmara Dominczyk, Tim Post i Lynne Griffin.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala