Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi dirljivi trailer za All the Light We Cannot See
Limitirana serija s vrhunskom glumačkom ekipom na Netflix stiže u studenom

Novi dirljivi trailer za "All the Light We Cannot See"

Foto: YouTube

Glas jedne djevojke može biti svjetlo koje mnogi silno trebaju.

Stigao je novi trailer za All the Light We Cannot See, Netflixovu limitiranu seriju prema Pulitzerom nagrađenom istoimenom romanu Anthonyja Doerra, kod nas prevedenog Svjetlo koje ne vidimo, čija je radnja smještena u Drugi svjetski rat. Priča prati slijepu tinejdžericu uz Francuske Marie-Laure LeBlanc (Aria Mia Loberti) koja sa svojim ocem Danielom (Mark Ruffalo) pobjegne iz Pariza koji su zauzeli Nijemci. Njih dvoje posjeduje legendarni kamen koji moraju čuvati da ne padne u ruke Nacista, a sklonište pronalaze kod ujaka Marie-Laure, Etiennena LeBlanca (Hugh Laurie) u gradu Saint-Malo u Francuskoj.

Etienne pripada Francuskom pokretu otpora te snima i emitira tajne radijske emisije, a u novom traileru vidimo kako Marie-Laure postaje ključni glas u ratnim naporima svog ujaka – no, njezine riječi učine je metom Nacista. „Znam da me zbog emitiranja mogu pogubiti, ali neće me utišati“, kaže Marie-Laure u najavi. U priču ulazi i Werner (Louis Hofmann), briljantni tinejdžer angažiran od Hitlerovog režima koji ima iskustva u popravljanju radija. Marie-Laure i Werner vezat će tajna veza koja će postati poput svjetionika koja ih vodi kroz mučnu stvarnost Drugog svjetskog rata.

Shawn Levy režirao je sve četiri epizode od kojih su dvije imale premijeru u rujnu na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu (TIFF) na kojem su dobile odlične reakcije. Levy potpisuje i scenarij sa Stevenom Knightom.

Serija All the Light We Cannot See i na hrvatskom Netflixu prevedena je Svjetlo koje ne vidimo kao i roman, a dostupna će biti od 2. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala