Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Film Fingernails ljubav mjeri čudnovatim strojem
Predstavljen je trailer za ZF romantični film u kojem glume Jessie Buckley, Jeremy Allen White i Riz Ahmed

Film "Fingernails" ljubav mjeri čudnovatim strojem

Novi znanstveno-fantastični romantični film Fingernails, debitantski film na engleskom jeziku grčkog redatelja Christosa Nikoua, ovih je dana predstavljen i prvim najavnim trailerom. Jessie Buckley, Jeremy Allen White i Riz Ahmed nalaze u glavnim ulogama u filmu koji ima neobičan pristup ljubavi: putem stroja.

Glavna premisa filma donosi stroj napravljen kako bi se smanjio broj prekida i razvoda, koji izgleda kao mala mikrovalna pećnica, a zapravo računa koliko se dvoje ljudi koji su zajedno zapravo vole. Test se provodi putem otkinutog komadića nokta.

Trailer nam otkriva kako je stroj samo jedna od komponenti u institutu koji se bavi istraživanjem ljubavi, koji predvodi Duncan (Luke Wilson), a koji se bavi svim aspektima ljudske privlačnosti. Anna (Buckley) je nova zaposlenica, kojoj se vrlo brzo počne sviđati kolega Amir (Ahmed). No spravica je rekla kako je ona već zaljubljena u svog dečka Ryana (White), a i Duncan joj je rekao kako je znanstveno nemoguće biti zaljubljen u dvije osobe istovremeno i njoj sada više ništa nije jasno. Stvari se sve više kompliciraju, posebno kad se još pojavi i Amirova djevojka Natasha (Annie Murphy).

Nioku drži redateljsku palicu filma, u kojem je originalno trebala glumiti Carey Mulligan na mjestu Buckley, ali je u nekom trenu od uloge odustala. Scenarij su zajednički napravili Nikou, Stavros Raptis i Sam Steiner.

Film Fingernails će na kratko stići u kina 27. listopada, a 3. studenog se već očekuje na Apple TV+ usluzi.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala