Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkrijte istinitu priču koja je nadahnula stvaranje filma Prizivanje 2
Trailer za dokumentarnu seriju "The Enfield Poltergeist" otkriva zastrašujuću istinitu priču

Otkrijte istinitu priču koja je nadahnula stvaranje filma "Prizivanje 2"

The Enfield Poltergeist, nadolazeća dokumentarna serija koju radi Apple TV+, temelji se na dobro poznatom slučaju navodne nadnaravne aktivnosti koja se dogodila u ulici Green Street 284, u Brimsdownu, Enfieldu, u Londonu, davne 1977. godine u kolovozu.

Streamer je upravo objavio trailer za dokumentarac i izgleda apsolutno jezivo. Ove sezone Noći vještica publika će imati priliku pogledati ovu istinitu priču u The Enfield Poltergeist, čijim je događajima nadahnut i hvaljeni horor film, The Conjuring 2.

“Za većinu, to je samo puzajući strah koji grebe u kutu našeg uma. Ali za jednu obitelj u Londonu iz 1977. strah je bio samo početak,” kaže pripovjedač na početku najave. Pregled zatim nastavlja kako bi istaknuo događaje stvarnog incidenta usredotočenog na sestre Janet Hodgson i Margaret Hodgson, koje su u to vrijeme bile stvarne stanovnice uklete kuće.

U glavnim su ulogama Paula Benson, Daniel Lee i Charlotte Miller, jeziva priča rekonstruirana je pomoću stvarnih snimaka koje je snimio Maurice Grosse, istražitelj paranormalnih pojava koji je arhivirao sve svoje intervjue s pogođenim osobama. Replika točne kuće također je izgrađena u pokušaju rekonstrukcije događaja iz stvarnog života za potrebe ovog dokumentarca. Stoga su sve audio snimke u seriji stvarne, s glumcima i izvođačima koji rekonstruiraju točne scenarije kako su se dogodile. Također će se pojaviti oni koji su izvorno bili uključeni u incident.

Dokumentarna serija trebala bi stići na Apple TV+ 27. listopada.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala