Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Loki kroz godine
Marvelova nova promocija za seriju "Loki" donosi pregled ovog kultnog lika koji gledamo preko 10 godina

VIDEO: Loki kroz godine

Foto: YouTube

Veličanstvena svrha mu je i teret već više od desetljeća!

Riječ je o Lokiju, liku iz Marvelovih stripova koji je na film (kasnije i televiziju) odlično prenio i život mu udahnuo Tom Hiddleston – zahvaljujući kojem je lik Lokija i postao toliko obožavam kod gledatelja. Druga sezona serije jednostavnog naziva Loki sve je bliže i Marvel koristi svaku priliku da nam predstavi događanja u novoj sezoni – najnoviji video prikazuje nam Lokijeva pojavljivanja u prethodnim filmovima, ali i Hiddlestonovu prvu audiciju za ulogu te komentar, među ostalim producenta Kevina Feigea koji potvrđuje da je baš glumac zaslužan za popularnost lika zbog čega su shvatili kako zaslužuje vlastitu seriju.

Druga sezona serije Loki, također smještene u Marvel Cinematic Universe, stiže nakon pune dvije godine od premijere prve te se nastavlja na finalnu epizodu te sezone. Nakon što je He Who Remains (Jonathan Majors) ubijen, njegove varijante spremne su mučiti cijeli MCU, a čini se da ga jedino Loki (Hiddleston) može zaustaviti prije nego što pokori multiverzum. Naravno, pomaže mu Mobius (Owen Wilson). Radnja je također povezana s filmom Ant-Man i Wasp: Kvantumanija i priprema je za film Avengers: The Kang Dynasty koji u kinima očekujemo tijekom 2026. godine u kojem će se Kang suočiti s najvećim superjunacima u svemiru.

U novoj sezoni još glume Sophia Di Martino, Ke Huy Quan, Rafael Casal, Wunmi Mosaku i Gugu Mbatha-Raw.

Loki se na Disney+ vraća 5. listopada kad će biti dostupna prva epizoda druge sezone od ukupno njih šest.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala