Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Martin Short i Steve Martin su očevi nevjeste Selene Gomez u najavi nove epizode
Predzadnja epizoda "Only Murders in the Building" od danas je na streamingu

Martin Short i Steve Martin su očevi nevjeste Selene Gomez u najavi nove epizode

Foto: YouTube

Serija Only Murders in the Building i najave za nju ne prestaju oduševljavati pa tako glavni glumci, Selena Gomez, Martin Short i Steve Martin, samo skupljaju simpatije gledatelja.

Omiljeni trio već je najavio svoja svečana izdanja na društvenim mrežama u ožujku, a sad možemo vidjeti konkretnu najavu za epizodu koja je dostupna od danas na streamingu. I dok je Martin prije nekoliko mjeseci tajanstveno najavio svoje svadbeno izdanje s Gomez, pa Shortovo s Gomez, najava je pokazala drugačiju perspektivu cijele situacije. Svejedno – scene imaju vrlo Otac moje nevjeste efekt, asocijacija na Martinovu kultnu komediju iz 1990-ih.

Trio tako nalazimo kako juri prema sudnici prije nego što ih zaustavlja zaštitarka kako bi provjerila imaju li zakazan sastanak. Mabel joj spremno odgovara da žuri na svoje vjenčanje, što Charles i Oliver potvrđuju i to kao očevi ove nevjeste te sretno prolaze dalje. U trećoj sezoni oni istražuju ubojstvo koje je izvedeno na kazališnoj predstavi na Broadwayu, baš na onoj Oliverovoj povratničkoj.

Glumačku ekipu ove sezone čine Paul Rudd koji je zaigrao holivudsku akcijsku zvijezdu i žrtvu ubojstva te Meryl Streep koja igra glumicu u Oliverovoj predstavi Lorettu, a tu su još Zoe Colletti, Andrea Martin, Ashley Park, Jesse Williams, Jeremy Shamos, Linda Emond, Wesley Taylor, Don Darryl Rivera, Allison Guinn i Gerald Caesar.

Only Murders in the Building na hrvatskom tržištu možete gledati u sklopu streaminga Disney+. Od danas je dostupna spomenuta deveta epizoda od njih deset, a u planu je i četvrta sezona. Prve dvije sezone također su dostupne na navedenom streamingu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala