Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


One Piece se vraća s drugom sezonom!
Igrana adaptacija omiljene mange dobila je zeleno svjetlo za još epizoda

"One Piece" se vraća s drugom sezonom!

Netflix je ovih dana objavio kako će njihova hit avanturistička serija One Piece, temeljena na popularnoj istoimenoj mangi iza koje stoji Eiichiro Oda, nastaviti svoju priču i u drugoj sezoni, nastavljajući tako avanture omiljenih likova. Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy), Zoro (Mackenyu), Nami (Emily Rudd), Usopp (Jacob Romero) i Sanji (Taz Skylar) nastavit će svoju potragu za One Piece blagom.

Vijesti o nastavku serije objavio je samo autor Oda, s veseljem što je ova igrana adaptacija oduševila svijet te će tako i nastaviti s drugom sezonom. Kako se čini Oda će i dalje biti uključen u stvaranje serije, kao i ostatak originalne kreativne ekipe.

Iako je još prerano kako bi se otkrivali detalji o drugoj sezoni, Oda je ipak fanovi otkrio bar jednu dobru vijest o novim epizodama. Rekao je kako scenarij još nije završen, ali da se čini kako će ekipi dobro doći jedan doktor. Naravno, obožavatelji originalne mange odmah su zaključili kako će se u novi epizodama pojaviti i Tony Tony Chopper.

Prva sezona završila je ostavivši otvorena neka pitanja, na koja ćemo vjerojatno dobiti odgovor u novoj sezoni, najavljujući dolazak Baroque Worksa, kriminalne organizacije koju su već predstavili na samom početku serije.

Showrunner Steve Maeda izjavio je kako su odlučili već u prvu sezonu ubaciti određene elemente koji će biti kasnije bitni, ako dobiju zeleno svjetlo za nastavak, što se srećom i dogodilo.

S obzirom na to da je prva sezona tek stigla na Netflix krajem kolovoza te da je još uvijek u tijeku štrajk scenarista, za sada još nije poznato kada bismo mogli imati priliku gledati nove epizode.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala