Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


6. sezona kriminalističke serije Završni udarac stiže na Doma TV
Prva epizoda šeste sezone emitirat će se odmah nakon finala pete, 16.8. u 20:40h na kanalu Doma TV

6. sezona kriminalističke serije "Završni udarac" stiže na Doma TV

Foto: Nova TV

Vrhunska detektivka Brenda (Kyra Sedgwick) u glavnoj ulozi vraća se još pravednija, direktnija i discipliranija u novoj sezoni popularne kriminalističke serije Završni udarac (The Closer). U šestoj sezoni nagrađivane serije Brenda i njezini detektivi suočavaju se sa najsloženijim slučajevima do sada.

U premijernoj prvoj epizodi, muškarac je ubijen dok je fotografirao zvijezde s vlastitog balkona. Ovaj misteriozni slučaj samo je jedan od mnogih ubojstava koje će detektivi morati razriješiti. Osim toga, odvijaju se i novi politički sukobi. Među kandidatima za načelnika policije je Will Pope (J. K. Simmons), a ako dobije posao, to bi moglo značiti i unapređenje za Brendu. Političko nadmudrivanje u uredu potaknut će ju da poradi na svojoj karijeri i razmisli o svojim sljedećim poslovnim ciljevima.

Promjene u karijeri doživjet će i Brendin kolega i zapovjednik Taylor (Robert Gossett) iz Odjela za pljačke i ubojstva, ali i Brendin suprug, agent FBI-a Fritz Howard (Jon Tenney). Nakon što je odbio unapređenje koje bi ga poslalo u Washington, D.C., sada se priprema za posao koji ne samo da će ga zadržati u Los Angelesu, već će mu i pružiti priliku da provodi puno više vremena s Brendom. U međuvremenu, zločini se i dalje rješavaju, sada u posve novim i modernijim uredima, iako ne prođe puno vremena prije nego detektivi požele svoj stari prostor, gdje je jednostavna bijela ploča pričvršćena na zid bila praktičnija od problematičnih digitalnih zaslona.

Snajperski napad u luksuznom susjedstvu, serijski silovatelj koji na žrtvama koristi paralizirajući elektrošoker i borba za skrbništvo u obitelji narkomana slučajevi su s kojima se Brenda prvi puta suočava, zbog čega će morati iskorititi sve svoje talente i adute. Za to vrijeme, poručnik Provenza (G. W. Bailey), Brendin zamjenik, još će se jednom naći u neugodnoj situaciji na poslu, kada kratka avantura sa stjuardesom dovede do otkrića mrtvog tijela u njezinoj kadi.

Uzbudljive minute hit serije Završni udarac ne propustite pratiti od 16. kolovoza na Doma TV-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala