Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U Dubrovniku počelo snimanje nove VIASAT3 produkcije Make Love, Fake Love s Claudiom Liptai
VIASAT3 se vraća svom najpoznatijem žanru - dating realityju

U Dubrovniku počelo snimanje nove VIASAT3 produkcije "Make Love, Fake Love" s Claudiom Liptai

VIASAT3 se vraća svom najpoznatijem žanru, dating realityju, kako bi donio najveći show ove jeseni. Mađarska inačica Make Love, Fake Love, proslavljenog formata ITV studija, stiže pod nazivom Szingli vagy Svindli i još jednom potvrđuje privlačnost Dubrovnika kao globalno atraktivne lokacije za snimanje. Novi taktički dating reality show snimat će se u fantastičnoj vili smještenoj u ovom biseru Jadranskog mora, a voditeljica je mađarska glumačka superzvijezda, Claudia Liptai. Epizode će premijerno biti prikazane na jesen.

Ljubitelji realityja mogu uzbuđeni jer je počelo snimanje najnovije igre za upoznavanje u vlastitoj VIASAT3 produkciji. Make Love, Fake Love iz studija ITV, veliki hit u Engleskoj i Njemačkoj, doći će ove jeseni na kanal VIASAT3 kao Szingli vagy Svindli. Voditeljica, sa začinjenim smislom za humor, je Claudia Liptai, koja će unijeti novu boju u život kanala.

Ovaj taktički dating reality, koji obećava puno uzbuđenja, odvija se u Dubrovniku gdje će natjecatelji, smješteni u u luksuznoj vili na plaži, moći uživati u blještavom ljetnom suncu.
“Naš brend AXN prisutan je u mnogim zemljama u CEE regiji, uključujući i Hrvatsku, stoga smo presretni što je Dubrovnik odabran kao mjesto snimanja naše nove originalne produkcije pod nazivom “Make Love, Fake Love (Szingli vagy svindli)”. Ovo područje, a posebno Dubrovnik, je prekrasno mjesto, što će dati još veću vrijednost našoj emisiji, a i mađarski gledatelji će moći zaviriti u blago ovog spektakularnog grada” – rekao je Gergely Benda, generalni manager Antenna Entertainmenta.

Ovaj show u Wisbro produkciji potpuno je drugačiji od tradicionalnih reality showova za spojeve. Nisu svi onakvi kakvima se čine, a ulozi su puno veći od ljubavi. U vilu se useljava jedna slobodna djevojka i 10 momaka, ali mnogi od njih već žive u vezi. Tko je stvarno samac, a tko glumi za nagradu? – to mora doznati naša djevojka, uz pomoć Claudije, stručnjakinje za ljubavna pitanja.

Claudia Liptai iznimno je talentirana glumica i voditeljica, zaljubljena u glumu od malih nogu, s diplomom na Akademiji kazališne i filmske umjetnosti u Mađarskoj. Dok je još bila studentica, postala je članica Vígszínháza, jednog od najpopularnijih kazališta u zemlji, a ubrzo nakon toga dobila je ulogu i na televiziji. Tijekom godina njezina je popularnost rasla, a kroz karijeru vodila je mnoge popularne produkcije, pa čak i imala vlastitu emisiju. Ona je jedna od najpopularnijih voditeljica u mađarskoj televizijskoj industriji.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala