Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počinje škola za Gen V
Spin-off serije "The Boys" dobio je službeni trailer, na male ekrane stiže u rujnu

Počinje škola za "Gen V"

Prime Video je najnovijim trailerom za seriju Gen V, spin-off popularne serije The Boys, najavio kako će i ova serija biti jednako neugodna, prepuna krvi i apsolutno neprimjerena kao i njen originalni prethodnik. Serija nam predstavlja potpuno novu generaciju, a odvija se na sveučilištu Godolkin gdje mladi Superi treniraju kako postati uzorni junaci našeg društva.

Kao što se moglo i očekivati od spin-off serije The Boysa, ono što nam trailer otkriva jest sve prepuno krvi, utroba pa čak i lutki, tako da će fanovima originalne serije lakše biti čekati četvrtu sezonu The Boysa jer je Gen V u potpuno istom tonu.

Objavljeni trailer apsolutno je neprimjeren za djecu, a počinje s poznatim licima: A-Trainom (Jessie T. Usher), Queen Maeve (Dominique McElligott) i Homelanderom (Antony Starr). Odmah imamo prilike vidjeti koje sposobnosti imaju naši novi (anti)junaci. Od onih koji mijenjaju oblik, preko nekih koji mogu manipulirati krvlju pa sve do nekih koji stvaraju snijeg. U prvom je planu Marie Moreau (Jaz Sinclair), tinejdžerica koja koristi svoje vene i arterije na isti način kako Spider-Man koristi svoju mrežu.

Marie ima velike planove postati jedna od Sedmorice te je spremna učiniti sve da se istakne među ostalim studentima. Uz nju su tu i Chance Perdomo kao Andre Anderson, koji može upravljati metalom, Maddie Phillips je empat Cate Dunlap, Derek Luh i London Thor su Jordan koji mijenja oblik, Lizzie Broadway nalazi se u ulozi Emme Meyer koja u sekundi može postati minijaturna dok je Patrick Schwarzenegger Golden Boy, koji ima slične sposobnosti kao Homelander.

U seriji također glume Shelley Conn, Sean Patrick Thomas, Clancy Brown, Jason Ritter, Asa Germann, Marco Pigossi i Alexander Calvert, a prve epizode bi na Prime Video trebale stići 29. rujna.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala