Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 23.7.
Iz večerašnjeg televizijskog programa izdvajamo par serija i niz fantastičnih filmskih naslova

TV Preporuke dana - Nedjelja 23.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 23. srpnja.

SERIJE

Ubojstva u Sandhamnu, HRT 2 u 20:15h
Alexander i Stenmark uhite provalnika Sylvestera usred provale. Tijekom uvodnog ispitivanja on odbija reći išta prije razgovora s Norom, tužiteljicom nadležnom za drugu istragu. Ona je upravo izgubila na sudu u zagonetnom slučaju žene imenom Angelica, koja je netragom nestala prije dvije godine, a njezin suprug, Leo Strandberg, oslobođen je svih optužbi. Sylvester tvrdi da ima informacije o Angelici i na temelju toga želi se nagoditi za blažu kaznu. Kad Nora dođe u policijsku postaju i sretne Alexandera, oboje su sretni što se ponovno vide, unatoč određenoj nelagodi. Usred svega toga, Nora se bori s najezdom štetočina u svojoj kući na Sandhamnu.

Crna lista, HRT 2 u 22:39h
Radna skupina utrkuje se s vremenom kako bi vratila vrijedan ukraden državni resurs. Red smišlja plan za pronalaženje počinitelja.

FILMOVI

Najbolje od mene, Nova TV u 20:15h
Najomiljeniji pisac romantičnih priča ovaj nas puta vodi životnim putevima dvoje potpuno različitih srednjoškolaca koje, nakon strastvene ljubavne veze, okolnosti razdvoje na 20 godina. Sada odrasli ljudi, oni će se sresti u rodnom gradu u koji će se vratiti zbog pogibije dragog prijatelja.

Policajac s Beverly Hillsa 2, Doma TV u 22h
Axel Foley (Eddie Murphy) ponovno je na Beverly Hillsu i pomaže svojim prijateljima iz tamošnje policije u hvatanju međunarodnih krijumčara oružja. No, osim zločinaca od Axelovih će akcija ispaštati i uštogljeni Beverly Hills.

Alien protiv Predatora 2, RTL u 22:15h
Kada se brod Predatora koji prenosi paukolike embrije Aliena sruši izvan malog grada u Sjedinjenim Državama, elitni Predator bude poslan da počisti nered. Vlada Sjedinjenih Država želi jednostavno spriječiti širenje izvanzemaljske vrste, svim raspoloživim sredstvima, uključujući steriliziranje grada nuklearnim napadima. Situacija postaje prava borba za preživljavanje između stanovnika grada, jedinice vojske poslane da ih evakuira i pripadnika dvije izvanzemaljske vrste odlučnih da ih sve pobiju.

Bilo jednom... u Hollywoodu, Nova TV u 22:25h
„Bilo jednom...u Hollywoodu“ priča je o glumcu i njegovom dubleru koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Angelesu 1969. na vrhuncu hippy Hollywooda.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala