Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sigourney Weaver ima skrivene tajne u najavi serije The Lost Flowers of Alice Hart
U seriji također glumi Alycia Debnam-Carey, premijera stiže u kolovozu

Sigourney Weaver ima skrivene tajne u najavi serije "The Lost Flowers of Alice Hart"

Amazon je objavio prvi službeni trailer za svoju nadolazeću mini-seriju The Lost Flowers of Alice Hart, u kojoj glavnu ulogu ima Sigourney Weaver. Uzbudljiva serija od sedam epizoda temelji se na istoimenoj debitantskoj knjizi Holly Ringland. Opisana kao "emotivno izazovna serija", trailer nam otkriva djelić misterija i emocionalnih uspona i padova koje će serija donijeti.

Trailer nam donosi naslovnu Alice, koja dolazi živjeti kod svoje bake June (Weaver), nakon što su joj roditelji stradali u zagonetnoj vatri. Priča nas vodi kroz razne stadije njenog života kako otkriva generacijske misterije o svojoj obitelji od svoje bake.

Objavljeni trailer daje nam savršenu dozu uzbuđenja i misterije dok naglašava emocionalnu priču. Teme traume, preživljavanja i tuge naglašene su u prvim kadrovima.

Službeni opis serije otkriva kako pratimo Alice Hart, koja odlazi živjeti sa svojom bakom na njenoj farmi cvijeća nakon što je kao jako mlada izgubila roditelje. Iako se dobro uklopila na farmi, Alice se čini frustrirana što jako malo zna o svojoj obitelji, ali s vremenom otkriva mračne tajne o samoj sebi i svojoj obitelji. Priča se odvija kroz dva desetljeća kako Alice raste od djeteta do odrasle osobe u ranim dvadesetima kada je njen život ponovno preokrenut naglavačke. Kako bi pobjegla od vlastite tuge, Alice bježi u australsku pustinju gdje upoznaje karizmatičnog, ali opasnog čovjeka.

Bestseler je za male ekrane adaptirala Sarah Lambert, koja na seriji također radi kao showrunnerica. Svih sedam epizoda režirat će Glendyn Ivin.

Uz Weaver također glume Alycia Debnam-Carey kao starija Alice te Asher Keddie, Leah Purcell, Frankie Adams, Alexander England, Tilda Cobham-Hervey i Charlie Vickers. Mlađu verziju Alice utjelovit će Alyla Browne.

Prime Video će s prikazivanjem serije The Lost Flowers of Alice Hart krenuti 4. kolovoza.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala