Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Krvožedni Aaron Taylor-Johnson u prvoj najavi filma Kraven the Hunter
Film "Kraven the Hunter" spin-off je Spider-Mana, a donosi jednog od Spider-Manovih neprijatelja

Krvožedni Aaron Taylor-Johnson u prvoj najavi filma "Kraven the Hunter"

Jedan od Spider-Manovih najozloglašenijih neprijatelja konačno stiže na velika platna sa svojim vlastitim spin-off filmom Kraven the Hunter, koji izlazi kasnije ove godine. Dok publika iščekuje dolazak filma, Sony Pictures je otkrio prvi službeni trailer za film.

Aaron Taylor-Johnson preuzima naslovnu ulogu ruskog plemića koji se preselio u Sjedinjene Države i postao lovac, opsjednut traženjem velike divljači, prije nego što je Spidey postao njegova zlatna guska.

Sergei Kravinoff aka Kraven, klasični Spider-Man negativac, kojeg su stvorili Stan Lee i Steve Ditko, i osnivač Sinister Sixa, u Marvel Comicsu je prikazan kao ruski plemić čija je obitelj bila prisiljena emigrirati u Ameriku 1917. godine zbog Februarske revolucije. Kraven je postao opsesivni lovac na veliku divljač i, nakon što je savladao sport, postavio je Spider-Mana za svoju metu u nastojanju da se postavi kao najbolji lovac na svijetu.

Film je režirao J.C. Chandor, a također se pojavljuju Ariana DeBose kao Voodoo svećenica Calypso, Fred Hechinger kao Kravenov polubrat Dmitri Smerdyakov aka Chameleon i Christopher Abbott, za kojeg se priča da je izabran za glavnog negativca u filmu The Foreignera. Alessandro Nivola, Levi Miller i Russell Crowe također će glumiti.

Na CinemaConu je otkriveno da će film Kraven the Hunter nositi ocjenu R, što predstavlja odmak prema mračnijoj i opsesivnijoj priči koja ostaje vjerna prikazu lika u stripu.

Film Kraven the Hunter trebao bi se u kinima pojaviti 6. listopada.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala