Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže i druga sezona serije Silo
Rebecca Ferguson nastavit će razotkrivati tajne koje skriva silos i u drugoj sezoni znanstveno-fantastične drame

Stiže i druga sezona serije "Silo"

Još je mnogo zagonetki ostalo neriješeno u prvoj sezoni hit serije Silo, koju nam donosi Apple TV+, a već je stiglo zeleno svjetlo i za drugu sezonu. Prije objavljivanja osme epizode prve sezone je Apple TV+ odlučio dati službeno odobrenje za drugu sezonu, što dobitniku Emmyja Grahamu Yostu daje priliku da nastavi s adaptacijom popularnog distopijskog književnog serijala Hugha Howeyja. Howey je napisao tri knjige tako da je ostalo mnoštvo priča s kojima se druga sezona može baviti.

U glavnoj se ulozi nalazi Rebecca Ferguson, koja je ujedno i izvršna producentica. Uz nju također glume David Oyelowo, Common, Harriet Walter, Chinaza Uche, Avi Nash, Rashida Jones i Tim Robbins.

Serija Silo odvija se u zajednici koja živi u golemom silosu, koji se proteže stotinama katova unutar pod zemljom. Nitko od 10 000 stanovnika ne zna koliko već dugo žive u tom silosu, ne znaju niti tko ga je stvorio ni zašto ništa ne postoji van njega. Oni žive s neupitnom činjenicom da je silos siguran i da postoje određena pravila koji se treba držati kako bi nastavili živjeti sigurno. Kada cijenjeni šerif prekrši ta pravila i nakon toga slijedi niz neobjašnjenih smrti, inženjerka Juliette (Ferguson) nađe se u potrazi za otkrivanjem mračnih tajni, čak i pod cijenu vlastitog života.

Odobrenje za drugu sezonu nije previše iznenadilo jer osim što se radi o vrlo popularnom izvornom materijalu serija je odmah po izlasku postala najgledanija drama u povijesti Apple TV+ platforme.

Predsjednik njihovog programa Matt Cherniss objasnio je kako su svi uzbuđeni radi još jedne sezone: "Bilo je zaista nevjerojatno ispunjujuće gledati taj zadivljujuće fantastično napravljen znanstveno-fantastičan epski Silo koji je brzo postao Appleova dramska serija broj jedan. Kako su publiku diljem svijeta zaokupili misteriji i zavjere skrivene u ovom fascinantnom podzemnom svijetu, gledanost samo raste, a mi smo uzbuđeni što će se u drugoj sezoni otkriti još tajni silosa."

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala