Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na naše male ekrane stiže nova španjolska serija Gran Hotel
Radnja serije smještena je u aristokratski hotel s početka 20. stoljeća

Na naše male ekrane stiže nova španjolska serija "Gran Hotel"

Od ponedjeljka, 19. lipnja, u 13:10 na Prvom programu HRT - HTV 1 počinje s prikazivanjem španjolska serija Gran Hotel čija je radnja smještena u aristokratski hotel s početka 20. stoljeća za vrijeme vladavine Alfonsa XIII., a prati tajne vlasnikove obitelji i hotelske posluge. Događaji se zbivaju u razdoblju između 1906. i 1907. u Španjolskoj, u blizini grada Cantaloa.

Julio Olmedo iz radničkog staleža dolazi u luksuzni hotel Grand kako bi posjetio svoju sestru Cristinu, koja ondje radi kao sobarica i koja je nedavno promaknuta u upraviteljicu. Juliju konobar kaže da je Cristina mjesec dana ranije dobila otkaz zbog krađe, u što Julio ne vjeruje. Uvjeren je da joj se nešto dogodilo u hotelu i da se istina zataškava. Odluči se zaposliti kao konobar pod imenom Julio Espinosa kako bi istražio nestanak svoje sestre.

Uskoro nađe saveznicu u Aliciji Alarcón, jednoj od kćeri vlasnice hotela Done Terese. Aliciji, koja je prisiljena udati se za upravitelja hotela Diega Murquíju, također su stvari koje se događaju u hotelu sumnjive. Julio i Alicia zajedno nastoje razotkriti tajne hotela Gran.

U prvoj epizodi Julio Olmedo odlazi posjetiti sestru Cristinu u hotel Gran. Stiže onamo, ali Cristina je nestala. Konobar Andrés kaže da je okrala hotelskoga gosta te je otpuštena. Julio sluti da je riječ o nečijoj spletki. Iskorištava priliku i glumi da je novozaposleni konobar Espinosa. Upoznaje Aliciju, prekrasnu kćer vlasnice hotela Done Terese i odmah se zaljubi se u nju.

Serija je snimana u Palacio de la Magdalena u Santanderu.

U seriji čiji su autori Ramón Campos i Gema R. Neira glume: Yon Gonzalez (Julio), Amaia Salamanca (Alicia), Adriana Ozores, Eloy Azorín, Fele Martínez, Manuel de Blas, Pep Anton Munoz, Pedro Alonso, Luz Valdenebro, Marta Larralde.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala