Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi trailer za Poor Things prati Emmu Stone na neobičnom putovanju
U najnovijem filmu Yorgosa Lanthimosa glume i Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Jerrod Carmichael i Ramy Youssef

Novi trailer za "Poor Things" prati Emmu Stone na neobičnom putovanju

Searchlight Pictures je ovih dana, u suradnji s Yorgosom Lanthimosom, predstavio najnoviji trailer za nadolazeći film Poor Things, koji nas vodi na ludo putovanje u kojem glavne uloge imaju Emma Stone, Willem Dafoe, Mark Ruffalo i Ramy Youssef.

Novoobjavljeni trailer kombinirano je crno-bijeli i u boji te nam predstavlja Bellu Baxter (Stone), najnoviji eksperiment znanstvenika dr. Godwina Baxtera (Dafoe).

Službeni sinopsis filma otkriva nam nevjerojatnu priču:

Od filmaša Yorgosa Lanthimosa i producentice Emme Stone dolazi nevjerojatna priča i fantastična evolucija Belle Baxter, mlade žene koju u život vraća genijalni, ekscentrični znanstvenik dr. Godwin Baxter. Pod Baxterovom zaštitom Bella je željna učiti, ali joj nedostaje životnog iskustva pa bježi s Duncanom Wedderburnom (Ruffalo), uglađenim i razuzdanim odvjetnikom, na ludu avanturu preko kontinenata. Oslobođena predrasudama svog vremena, Bella je postojana u svojoj namjeri da se zalaže za jednakost i slobodu.

Trailer nam također predstavlja Youssefova Maxa McCandlessa, čovjeka koji doputuje kako bi upoznao Bellu i bolje razumio priču o njenom postanku, a vidimo i Jerroda Carmichaela u ulozi Harryja Astleyja. Glumačku ekipu popunjavaju Christopher Abbott, Kathryn Hunter, Margaret Qualley, Wayne Brett i Suzy Bemba.

Neobičnu priču filma Poor Things gledat ćemo u kinima već ove godine i to 8. rujna.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala