Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Geralt se suočava s posljedicama mira u najavi treće sezone serije The Witcher
Objavljen je novi službeni trailer za treću sezonu serije "The Witcher" s Henryjem Cavillom u glavnoj ulozi

Geralt se suočava s posljedicama mira u najavi treće sezone serije "The Witcher"

Ovog se ljeta posljednji put u ulogu bjelokosog vješca Geralta od Rivije vraća Henry Cavill u trećoj sezoni serije The Witcher, nakon čega će od njega mač lovca na čudovišta preuzeti Liam Hemsworth. Prvi dio treće sezone uskoro bi trebao stići na Netflix, a danas imamo prilike vidjeti i novi najavni trailer.

Novi nam trailer otkriva kako je neutralnost fantastična ideja, ali da postoje i posljedice uz mir koji ona donosi. To je konflikt koji u novom traileru čeka naše junake Geralta, Yennefer (Anya Chalotra) i Ciri (Freya Allan) koji se privikavaju na život kao obitelj. Međutim mir na Kontinentu nikad ne traje predugo, opasnost vreba iza svakog ugla, a Ciri je u središtu svega.

Službeni opis treće sezone otkriva:

Dok se monarsi, magovi i zvijeri Kontinenta nalaze u utrci tko će ju zarobiti, Geralt odvodi Ciri na sigurno, odlučan zaštititi svoju novoujedinjenu obitelj protiv onih koji ju žele uništiti. Yennefer je povjeren Cirin magični trening te ih odvodi u zaštićenu utvrdu Aretuza, gdje se nadaju otkriti više o Cirinim neotkrivenim moćima no tamo otkrivaju kako su se našli unutar bojišnice političke korupcije, mračne magije i izdaje. Moraju se boriti i staviti sve na kocku ili riskirati zauvijek izgubiti jedni druge.

Treća sezona serije The Witcher bit će podijeljena u dva dijela. Prvi se dio na Netflixu očekuje krajem mjeseca, točnije 29. lipnja, dok će drugi dio stići 27. srpnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala