Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno poznat datum premijere 6. sezone serije Black Mirror
Na Netflix stiže za dva tjedna s pet novih epizoda

Konačno poznat datum premijere 6. sezone serije "Black Mirror"

Foto: YouTube

Nakon trailera i objava opisa epizoda za dugo očekivanu novu sezonu serije Black Mirror konačno je poznat i datum premijere!

Iako je bilo poznato da šesta sezona stiže tijekom ovog lipnja, Netflix je jučer objavio najnoviji trailer koji uključuje nove scene i otkriva datum premijere 15. lipnja, što je za dva tjedna. Podsjetimo, prošla, peta sezona na streaming je došla još na ljeto 2019. godine tako da smo se prilično načekali na nove epizode ove distopijske serije.

U službenoj izjavi o povratku serije njezin tvorac Charlie Brooker rekao je kako je proširio parametre o tome što očekivati od svake epizode u novoj sezoni. „Uvijek sam smatrao da bi Black Mirror trebala imati priče koje su sasvim različite jedna od druge te koje bi trebale neprestano iznenađivati ljude (i mene) inače – koji je smisao? To treba biti serija koja se ne može tako lako opisati i koja se stalno može izmišljati. Tako da sam djelomice kao izazov samom sebi, a djelomice kako bih stvari održao svježima i za sebe i za gledatelje, sezonu započeo tako što sam namjerno preokrenuo neke temeljne pretpostavke o tome što očekivati“, rekao je te obećao lude promjene i raznolikosti kao nikad prije.

U nastavku podsjećamo na naslove i opise epizode koje nam stižu 15. lipnja, te glumačku postavu.

1. epizoda nosi naslov Joan Is Awful u kojoj jedna obična žena otkrije kako je globalna streaming platforma pokrenula televizijsku dramu koja je adaptacija njezinog života, a u kojoj je glumi velika holivudska zvijezda Salma Hayek. Uz Hayek glume Annie Murphy, Michael Cera, Rob Delaney, Ben Barnes i Himesh Patel.

2. epizoda Loch Henry o mladom paru koji putuje u uspavani škotski grad kako bi radili dokumentarac o prirodi, ali se navuku na lokalnu priču o šokantnim događajima iz prošlosti. Glume Samuel Blenkin, Myha'la Herrold, Daniel Portman, John Hannah i Monica Dolan.

3. epizoda Beyond the Sea donosi alternativnu 1969. godinu u kojoj se dvojica muškaraca nalaze na misiji u kojoj se bore s posljedicama nezamislive tragedije. Glume Aaron Paul, Josh Hartnett, Kate Mara, Auden Thornton i Rory Culkin.

U 4. epizodi Mazey Day problematičnu starletu prate naporni paparazzi dok se ona nastoji nositi s posljedicama prometne nesreće. Glume Zazie Beetz, Clara Rugaard i Danny Ramirez.

5. epizoda Demon 79 smještena je u 1979. godinu u sjevernu Englesku gdje nalazimo asistenticu prodaje kojoj je rečeno kako mora počiniti strašna djela da spriječi katastrofu. Glume Anjana Vasan, Paapa Essiedu, Katherine Rose Morley i David Shields.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala